2777
2789
من خودمم باردارم بزار بعد زایمان با ارامش و تمیز و سر صبر خودمم همین کارو میکنم 

بسلامتی الان تیکرتون دیدم میتونم بپرسم اخرین سونو که رفتید چند هفتگی بودید؟و جنینتون چند کیلو بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بلد باشه از پس خودش بر بیاد عالیه حداقل نمیره ارایشگاه بسوزونه موهاشو شما دوست نداری یاد نگیر بر ...

اتفاقا من موهام خودم خونه رنگ میزارم. از آرایشگاه بیشتر هزینه میشه. ولی میدونم رنگ بدون آمونیاک واقعی گذاشتم

سلام دوسال پیش آلبالویی زدم یکسال نیم پیش مشکی پر کلاغی زدم میتونم رنگ دیگه ای بزنم یا نه؟؟اگه میتونم رنگ کنم چه رنگی بزنم ؟

نظرتون درمورد کراتین مو چیه خوبه یا بده؟؟؟

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم
هیچکس نمیتونه تو خونه رنگ موهاشو خوب در بیاره من ده ساله تو آرایشگاه هستم ولی جرات نمیکنم تو خونه م ...

سال بودن تو ارایشگاه مهم نیست مهم تجربه س و دانستن انواع پودر ها و رنگ ها

سلام دوسال پیش آلبالویی زدم یکسال نیم پیش مشکی پر کلاغی زدم میتونم رنگ دیگه ای بزنم یا نه؟؟اگه میتون ...

هیچ رنگی روی موهاتون نمیگیره تا کوتاه شه رنگا بره فقط موهات میسوزه .کراتین عالیه به نظرم 

دیروز رفتم ۳۸ هفته سونو ۳۱۰۰ بود 

مبارکه خدا رو شکر من نینیم کم وزنه تو۳۰ هفته۱۲۵۰گرم بود و۳۳هفته و۴روز رفتم ۱۸۵۰گرم بود،شما تو اون هفتا ها نرفتین؟من الان۳۶هفته ام دو شنبه میرم ببینم وزن گرفته یانه واسم دعا کنین دو هفته رشدش عقبه