2777
2789
عنوان

چه خبرتوههههههه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 35 پست
یه حس ششمی بیاد بهم بگه ایندم چی میشه اینو جا انداختین چون هر روز از این تاپیکا میبینم و خیلی عجیبه ...

دقیقا واسه منم عجیبه تو این دوره و زمونه انقد آدم خرافاتی بخواد باشه🤐🤐🤐🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان داشتم کتاب میخوندم  الان تموم شد  رفتم یه بشقاب خیار شستم آوردم دارم خرچ خرچ توی ...

منم کتاب میخوندم ولی زود تموم‌کردم .پرتقالم خوردم😁😁😁شوهرمم شیفت شب .پاشو برو پیش همسرت دلبری جانانه کن‌‌ با مربای توت فرنگی😂😂😂یاد خاطرت افتادم

تا الان داشتم کتاب میخوندم  الان تموم شد  رفتم یه بشقاب خیار شستم آوردم دارم خرچ خرچ توی ...

نوش جان. اوپرا جان وقتی توی شرایطی باشی که احساس ناامنی کنی از طرف دیگران مثلا ادم های مجازی و استرس و نگرانی و دلهره داشته باشی جوری که حس  کنی دلت میلرزه و قلبت بد جور میزنه چیکار میکنی برای اروم شدن؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
نوش😍 اتاق کاری؟ چکارن مگه

کاره ی خاصی نیستند

😀

اتاق کتابخونه و کار داریم که وسایلمون رو توی خونه پخش و پلا نکنیم 

جفتمون استفاده میکنیم ولی امشب همسرم فکر کردن خوابم چون توی رخت خواب بودم و از فیدیبو میخوندم 

اونجا خوابیدن که من بیدار نشم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

پسرم داره شیر میخوره

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
منم کتاب میخوندم ولی زود تموم‌کردم .پرتقالم خوردم😁😁😁شوهرمم شیفت شب .پاشو برو پیش همسرت دلبری جانا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گذشت اون ماجراجویی ها 

نوش جان. اوپرا جان وقتی توی شرایطی باشی که احساس ناامنی کنی از طرف دیگران مثلا ادم های مجازی و استرس ...

سریع دو رکعت نماز میخونم 

بعد هی میگم و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

بعد فکر میکنم

به دو‌سال قبل و دو سال بعد 

تصویر بزرگ‌تر رو میبینم 

غم الان من چه تاثیری داره

دو سال قبل از چی مضطرب بودم 

و الان اصلا یادم میاد ؟

همین دیدن تصویر بزرگتر مسایل باعث میشه آروم بشم