2777
2789
عنوان

کمک میخوام

192 بازدید | 20 پست

سلام، امیدوارم هم اوضاع و هم احوالتون خوب باشه

ی‌سوال داشتم..

خواهرم ۱۰سال پیش زایمان اولشو انجام داد.. اون‌موقع وضع مالی خوبی نداشت، گرچه الان خوبن..

بعد زایمان افسردگی خیلی شدیدی گرفت و ی‌جورایی چون چهره و هیکل زیبایی داشت و دخترش اصلا چهره خوبی نداشت و لاغر و کچل و خودشم اوضاعش خوب نبود توو دورهی افسردگیش از بچه‌ش جوری بدش میومد و افسردگیشم زیاد بود که موقع شیر دادن فقط گریه میکرد و دخترشو قبل از ۲سال از شیر یکدفعه گرفت 

الان پسرش ۳سالشه حال خودشم بهتره

وقتی دخترش ۵سالش بود به خودش اومد.. خیلی به دخترش رسید.. کلاسهای مشاوره هم میرفت و بی‌نهایت سعی کرد عوض شه ولی دخترش الان ۱۰سالشه و اصلا حرف گوش نمیکنه.. با اینکه کل خانواده تلاش کردن از روز اول که پسرش بدنیا اومد ترجیحشون دختره باشه ولی اگه نیم ساعت واسش وقت بذاری و فقط ۱دقیقه به پسره برسی دخترش دق میکنه.. دیگه نمیدونیم چبکار کنیم.. 

میشه اگه کسی خدای نکرده تجربه مشابه داره کمک کنه؟؟

میشه کمک کنید؟؟ نمیدونم باید چیکار کنیم

خواهرم ۱ساله توی کارش پیشرفت خوبی داشته ولی انقدر فگرش واسه دخترش مشغوله که نمیتونه روی کارش و خودش نمرکز کنه.. ی‌جورایی پیر شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبق چیزی که گفتین، احتمالا دخترش اضطراب جدایی داره چون ظاهرا توی دوران نوزادی و.. اون توجه و مهر و عاطفه رو از سمت مادرش دریافت نکرده حالا خودشو نشون داده و تبدیل به این مسئله شده.

برای حل این مسئله بهشون پیشنهاد بدید به یه روانشناس کودک و نوجوان مراجعه کنند.

عزیزم طبق چیزی که گفتین، احتمالا دخترش اضطراب جدایی داره چون ظاهرا توی دوران نوزادی و.. اون توجه و م ...

دقیقا داره همینکارو میکنه، با خانم دکتر ابراهیمی صحبت میکنه که مدرکشونو آلمان گرفتن، هر کاریم گفتن به نحو احسنت انجام داده حدود ۱سال شاید بیشتر اما هیچ حتی ذره‌ای تاثیر ندیدیم و این خیلی سختتره وقتی میبینی کلی هزینه کردی و انجامشم دادی و به هیچی نرسیدی

تخصصشون چیه عزیزم؟

من دقیق نمیدونم اما کرمانم و به شخصه اصلا دکتراشو قبول ندارم، تخصص کودکان کرمان نداریم باشه هم مزخرفه خواهرم حداقل ۱دفعه به همه‌شون مراجعه کرده

باید پیش روانشناس کودک برن. اگه رفتن و همه ی تمرینارو انجام دادن و واقعا هییییچ نتیجه ای نگرفتن که خیلی عجیبه . به نظرم درمانگرشونو عوض کنن.‌

در نهایت میتونن بچه شون یکم بزرگتر که شد مثلا ۱۵ به بعد،هیپنوتراپی ببرنش(هیپنوتیزم درمانی).

ولی اگه کسی کرمان میشناسه و واقعا جواب میده بگین.. خواهرم داغون شده

منم متاسفانه کرمان نمیشناسم عزیزم. اگه هیچ دسترسی به متخصص مجرب ندارن، میتونن توی اینترنت هم در رابطه با درمان اضطراب جدایی کودک تحقیق کنن.

و اینم بگم دخترش بیشتر دنبال تفریحات خودشه.. منظورم ترجیحش اینه شبا مثلا خونه ما یا اون خاله‌ش باشه که البته هیچ کدوم همبازی نداره ولی حس میکنم فقط دوس داره خارج از خونه باشه 

منم متاسفانه کرمان نمیشناسم عزیزم. اگه هیچ دسترسی به متخصص مجرب ندارن، میتونن توی اینترنت هم در رابط ...

حتما عزیزم.. مرسی از کمکتون

قبل کرونا مشاوراش تهران بود میرفت و میومد یکیشون مثلا محمدعلی باقر بود و اون کودکان هم معرفی کرده بود که پبش اونم میرفتن

حتما عزیزم.. مرسی از کمکتون قبل کرونا مشاوراش تهران بود میرفت و میومد یکیشون مثلا محمدعلی باقر بود ...

خواهش میکنم عزیزم. در هرصورت امیدوارم به زودی بتونن مشکلشون رو حل کنن.

موفق باشید😊🌷🌷🌷

باید پیش روانشناس کودک برن. اگه رفتن و همه ی تمرینارو انجام دادن و واقعا هییییچ نتیجه ای نگرفتن که خ ...

سلام عزیزم، برای هیپنوتیزم‌درمانی کسی‌رو میشناسین که واقعا جواب داده باشه؟