2777
2789
عنوان

خدا کجاست پس😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 144 پست
اره تو دیوار کاره ولی باید بری شهر 

یه چیزی میگم ناراحت نشو خواهشن

شوهرت معتاده که احساس مسئولیت نمیکنه حتی شده باشه ببره سرایداری نگهبانی خونه بهتونم بدن اونجا وضعیت بهتره یکی دو سال باشین تا پول جمع بشه اجاره کنید جایو یعنی نظافتو نگهبانی ساختمونم نمیتونه کنه یه مدت

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
پس چی میخورین؟؟؟

خونه پدر شوهر بعضی وقتا،

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از کجا میدونی صلاحت خوب بود اگ جای دیگه ای بودی ناشکری ک تو ایرانی کشوری داریم ب نام ونزوئلا ...

عزیزم کشوری هم هست به نام ژاپن که تو اقتصاد و فرهنگ و تولید جز کشور هایی که حرف اول رو میزنه چرا خودمون رو با اون مقایسه نکنیم چرا با آلمان و کانادا و سوئد و فرانسه و سوئیس مقایسه نکنیم چرا با یه دیکتاتوری که حاکمش برادر صیغه ای مسئولای ماست مقایسه کنیم 

خب این زنش نمیشد ینی این مسز باید تا اخر عمزش مجرد بمونه جون شرایط جامعه خرابه؟ قبلا این وضعیتا ب ...

شما معنای اصلی حرف منو نگرفتی عزیزم

خود خدا گفته ما جفت روحی داریم و روزی ب وقتش همون رو وارد زندگی میکنیم 

کی گفته تا اخر مجرد میموند کی همچنین حرفی زده بالاخره ازدواج میکنی هر کی باشه 

خونه پدر شوهر بعضی وقتا،

اسی میگن دیجی کالا کارگز میخاد حقوقشم بالاست

پیگیر باش

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عزیزم کشوری هم هست به نام ژاپن که تو اقتصاد و فرهنگ و تولید جز کشور هایی که حرف اول رو میزنه چرا خود ...

چون اینجوری فقط خودت رو اذیت میکنی 

ما باید جوری فکر کنیم ک از اون کشوری گ این مشکلات رو داره بهتریم اگ من بگم چرا اون بهتر از منه گ زندگیم جهنم میشه 

باید بگم خدارا شکر من اینو دارم ک خیلیا ندارنش گلم 

شما معنای اصلی حرف منو نگرفتی عزیزم خود خدا گفته ما جفت روحی داریم و روزی ب وقتش همون رو وارد زندگی ...

وقتی پول نباشه چ فرقی میکنه

پسر بی پول از اول تا اخر عمرش بی پوله زمان پول میده بهش؟؟

تو یان وضعیت ماهی پنج تومنم پس انداز کنی اخرش ی اپارتمان نقلی نمیتونی بخری 

پس اینا باید جیکار کنن

ازدواج نکنن؟؟؟

وقتش کیه؟؟؟

وقتی پولدار شد؟؟؟ خب این مورد هیچ وقت نمیرسه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

من فقط چند میلیون میخوام یه کار خونگی انجام بدم مگه از خدا چی خواستم پول زیاد نمیخوام فقط در حد اینکع از گرسنگی نمیریم😔 دندونم خیلی درد میکنه حتی نمیتونم خوب غذا بخورم، خدا کجاست پس که صدامو نمیشنوه

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
کدوم استانی؟؟

ایلام

چون اینجوری فقط خودت رو اذیت میکنی  ما باید جوری فکر کنیم ک از اون کشوری گ این مشکلات رو داره ...

همیشه ادم باید به بالادستش نگا نکنه

به زیر دست نگا کردن کار ادمای احمقه