2777
2789

دوستم بایه پسری دوسته خیلی دوستش داره میگ پسره هم خیلی دوستم داره ازچشماش معلومه وبهم ثابت شده ک دوستم داره. اماوقتی صحبت ازرابطمون شدگفته من تصمیم جدی برااینده ندارم چون شرایطم واسه ازدواج معلوم نیست ونمیتونم قول صددردصدازدواج بهت بدم اماواقعاوازته دلم دوستت دارم. حالادوستمم قبول کرده بااین شرایط باهم باشن چون میگ میدونم دوستم داره. امامشکل این جاس که دوستم هروقت میخادپسره روببینه بهش میگ بیاخونه وقتی دوستم قبول نمیکنه پسره ناراحت میشه ومیگ من دوستت دارم واقعاچرااینقدبهم بی اعتمادی مگه من پستم که بخام بهت آسیبی برسونم. امادوستم میگ واقعا دوستش دارم امانمیتونم برم خونش خانوادم بفهمن میکشنم وخودم هیچ جوره دلم رضایت نمیده ک برم خونش توی خونه تنهاباشیم. منم بهش میگم واقعا درست نیست ک بری خونش دوستم میگ اگ بگم نمیام فک میکنه بهش اعتمادندارم وکات میکنه منم نمیتونم دل ازش بکنم. توی دوراهی بدی گیرکردم نمیدونم چیکارکنم. توروخداهرکی میتونه کمک کنه من خودم باکسی دوست نبودم وازدواجم سنتی بوده نمیتونم خیلی راهنماییش کنم. 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

😤😤ای خدایا از دست این دخترا .بگو برو تا به فنات بده بعد بشین بزن تو سر خودت 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ عنوان چنین کاری نکنه....    

یعنی نره خونه پسره؟ منم بهش میگم میگ خودمم واقعا نمیتونم قبول کنم برم ولی اون فک میکنه بخاطراینه ک بهش اعتمادندارم

پسری که دوسش داشته باشه شده میاد سره کوچشون 5 دیقه ببینتش اصلا خونه ب ذهنش نمیرسه.پسری که دوسش داره ب خواستش احترام میذاره.100 درصد باهاش کات کنه.

من با یه پسری بودم که روابطش خیلی ازاد بود .دوستاش با دوست دختراشون روابطشون خیلی ازاد بود.کلا این چیزا براش عادی بود.ولی من گفتم من یه سری خط قرمز دارم.باید رعایتشون کنی.خط قرمزامو براش توضیح دادم .بی چون و چرا قبول کرد اون موقع ثابت شد بهم که دوسم داره 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

ابدا تا وقتی که از ته دل راضی نیست نره، حتی بقیمت تموم شدن رابطه

رابطه دوستی خواسته دونفر مهمه

این پسر یه خوبی داره یه عیب، خوبیش اینه که رک و راست گفته هدفش ازدواج نیست، عیبش اینه که ظاهرا فقط دنبال مسأله جن سی هست

دوستت قبول کرده باهاش باشه، ولی بهتره زودتر تموم کنه، چون مساله خونه رفتن براشون تبدیل به دعوای فرسایشی میشه

پسری که خونه دعوت میکنه یه جای کارش میلنگه

پسری که میگه دوست دارم ولی پیشنهاد ازدواج نمیده و نمیاد جلو یه گیری داره...عملا دختره رو برا ازدواج انتخاب نکرده

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
پسری که دوسش داشته باشه شده میاد سره کوچشون 5 دیقه ببینتش اصلا خونه ب ذهنش نمیرسه.پسری که دوسش داره ...

باهم ازدواج کردین؟ 

یعنی نره خونه پسره؟ منم بهش میگم میگ خودمم واقعا نمیتونم قبول کنم برم ولی اون فک میکنه بخاطراینه ک ب ...

پسرا اینو پتک میکنن میکوبن تو سره دخترا که ارههه تو اعتماد نداری ب من.که دختره کوتاه بیاد.بهش بگو اصلااا زیره بار نره.اصلاااا.پسره اگه گفت اعتماد نداری ب من دوستت بگه بحث اعتماد نیست .بحثه ارزشه.درست نیست من بیام خونتون.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
یعنی نره خونه پسره؟ منم بهش میگم میگ خودمم واقعا نمیتونم قبول کنم برم ولی اون فک میکنه بخاطراینه ک ب ...

نه....به هیچ عنوان نره خونه اش....اینکه بهم اعتماد نداری...اینا همش بهونه است

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
پسرا اینو پتک میکنن میکوبن تو سره دخترا که ارههه تو اعتماد نداری ب من.که دختره کوتاه بیاد.بهش بگو اص ...

پسری که خونه دعوت میکنه یه جای کارش میلنگه پسری که میگه دوست دارم ولی پیشنهاد ازدواج نمیده و نمیاد ...

دقیقا 

باهم ازدواج کردین؟ 

نه .من نخواستمش.اون خیلی دوسم داشت.ولی من خانوادم فهمیدن دوست پسر دارم و اوضاعم خیلی خراب شد و با خودم صادقانه فکر کردم دیدم این اصلا ب خانوادم نمیخوره کع بخوام ب خاطرش تو روی خانواده وایستم  و خودمو ب خطر بندازم.کات کردم باهاش.با اینکه سخت بود برام .اوایل اذیت شدم بعدش اوکی شدم دگ.اونم خیلی گناه داشت چون واقعا دوسم داشت.ولی من کلا اعتقادم اینه باید با عقلت بری جلو هرچقدرم که قرار باشه اذیت بشی