2777
2789

تازگی تو پیجای روابط زناشویی میزنه با شوهرت جای که دوستت خوشگل تر از خودت هست نرو نبرش 

آخه دختر خوشگل کم نیس هرکی زیبایی خواست خودشو داره 

مهم ذات آدمه 

آدم به شوهرشم اعتماد داشته باشه این چیزا رو بخونه خب ترس به دلش میوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن بهتره که زیاد دوستاتونو وارد حریم شخصیتون نشن 

من کلن خوشم نمیاد با دوستام رابطه ی خانوادگی داشته باشم یا باهاشون برم بیرون با همسرم 

نه اینک کسی بد باشه 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
کلن بهتره که زیاد دوستاتونو وارد حریم شخصیتون نشن  من کلن خوشم نمیاد با دوستام رابطه ی خانوادگ ...

منم دوستانم هیچوقت وارد رابطم نمیکنم 

ولی میگم این جور متنا با ذهن آدم بازی میکنممرد اگه مرد باشه چشش فقط خانومشو میبینن 

وگرنه مگه ما خانوما مرد خوشگل کم میبنیم

منم دوستانم هیچوقت وارد رابطم نمیکنم  ولی میگم این جور متنا با ذهن آدم بازی میکنممرد اگه مرد ب ...

نه ببین گاهی اوقات مرد تو‌خوبه ولی دوستت ممکنه خوب نباشه 

بعد در زندگی خودت چندبار شیطان گولت زده ؟! 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
من هیچ دوستی ندارم تنهادوستم همسرمه

دوست برای محیط بیرون حالی بعضی موقع ها با دوستات دخترونه یه کافه به گردش چند ساعتی ولی دور همی گرفتن اینا اصلا  

جاری حسود به صدتا دوست صمیمی میرزه باهاش رفتم آمد کنی