یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خرابکاری و شیرین کاری زیاد کرده اما گرونش شکستن یکی از ظروف چک بوفه ام بود
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
پسر من تازه یاد گرفته بود اشیا و بگیره وایسه. صبح ها هم خیلی مرموزانه و بی سروصدا بیدار میشه میره براخودش تو خونه میچرخه. میز تلوزیون و گرفته بود ایستاده یود پایه ی تلوزیون و کشیده بود تلوزیون افتاده بود زمین و ی گوشه ش شکسته بود. ازون ب بعد تلوزیون و زدیم به دیوار و میز تلوزیون و برداشتیم کلا
خیلی کوچولو بود شیشه یه کوچولو پاشو برید از این بیشتر داغون شدم تا ظرفم همین شد تا کلا بوفه رو فروختم
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
پسرم بزرگ شده اما یه خرابکاری بچگیش که خیلی حال بهم زنه هیچوقت یادم نمیره....🤮🤮
اگه موافقید لایکم کنید تا بگم براتون
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...