2777
2789
عنوان

تلخ ترین حس دنیا بنظرتون چیه؟

298 بازدید | 28 پست

یهویی خیلی دلم گرفت از این رسم ادما روابط بین ادما هم خیلی پیچیده اس ....یکی و در حد مرگ میخای ولی اون کوچکترین حسی بهت نداره و این تلخ ترین حقیقت و معادله ی دنیاست چطور اون همه میخاییش و اون با ادم دیگه ای این حسو داره پس تکلیف عشق ما چی میشه؟واقعا سخته میدونم یه عده میان میگن فراموش میشه نترس یه عده میگن بیخیال اون تورو نمیخاد تو هم نخاه ولی واقعا سخته کاش خدا بزرگی کنه و مهر کسی که قسمتمون نیست و تو دلمون نندازه که خیلی سخته مخصوصا برای یه دختر ...تا اخر عمر همش از خودش میپرسه مگه من چی کم داشتم ....

ی ذره ک بش بی محلی کردی اونوقت میخواد

نچسبید ب ادما ک گریزون شن

بیش از ظرفیت کسی بش ابراز علاقه نکنید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلخ‌ترین حس دنیا بی حس بودنه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

تلخترین حس دنیا از دست دادن عزیزانمونه

اینجاست که میفهمیم واقعا این دنیا جز غصه و مصیبت چیزی نداره😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بدترین حس دنیا اینه ک تو زندگیش جایی نداشته باشی اولویتاش کسایه دیگه ای باشن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

تلخ ترین حس دنیا اینه که بفهمی اونایی که اطرافتن همشون حسود و بدخواهتن

خدایا منو از شر بنی ادم حفظ کن

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏