2777
2789
عنوان

درمونده شدم از رفیق بازی شوهرم 😔

526 بازدید | 32 پست

همش با رفیقاش، ظهر با رفیقاش میاد خونه میرن طبقه بالامون، ی ناهار عجله ای میاد پایین میخوره و میره، شب هم با اونا س، 

شاید 1 ساعت هم در روز باهم نباشیم،

همش با دختر 2 سالم تنهایم، 

فقط ماشین برام گرفته ک برم خونه مامانم، 

ولی دارم عصبی میشم همه زندگیش شده رفیق و قلیون و شب نشینی..... 

اصلا بهم توجه نمیکنه 😔

بهش بگو زن گرفتنت چی بود وقتی همه چیزت رفیقاتن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا ازدواج کرده همون با رفیقاش خوش میگذروند دیگه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

عزیزم شوهر منم مدام با رفیقا حتی برای شامم‌نیس اصلا کار  نمیره ک ک دردم ب دلم باشه مدام با رفیقا 😢😢من با دختر یک ساله     هی تنهایم  تووشهررغربت ازرخونوادم دورم دور تو باید من ورک کنی ابجی 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

غر نزن یه مدت فقط همیشه قبل اومدنش ب خونه آرایش کن هر بار موهات ی مدل باشه عطر بزن براش غذاهای مورد علاقش بپز با تزیین، شیطنت شوخی داشته باش قربون صدقش برو ببین نتیجه میده اگر نه با مشاور صحبت کن