2777
2789

پسر من 22 ماهه است در حد چند تا کلمه میگه امروز رفتم بهداشت میگفت باید دو کلمه ای بگه...

بچه های شما در چه حدی حرف میزنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۱۸ماهشه دو کلمه ای که چه عرض کنم شعر هم میخونه،تازه بستگی به خودتم داره زیاد باهاش حرف بزنی

مثلا من میگم آوا  کجا بریم اون میگه پارک منم میگم بگو بریم پارک اونم میگه بریم پارک البته با زبون بچه گونه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

عزیزم بهداشتیهای گرامی چرت و پرت زیاد میگن.وقتی کلمه هارو میگه خوبه دیگه هر بچه ای یه روند رشدی داره! بیشتر باهاش حرف بزن و کار کن اگرم استرس داری ببرش دکتر اطفال

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

دخترم ۲۷ ماه هست ولی  زودتر از دو سالگی تونست کلمه بگه و حرفاشو برسونه 

البته عزیزم مقایسه درست نیست بچه ها باهم متفاوت هستن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دختر من ۱۸ماهشه دو کلمه ای که چه عرض کنم شعر هم میخونه،تازه بستگی به خودتم داره زیاد باهاش حرف بزنی ...

دخترا همیشه زرنگ ترن تو نشستن راه رفتن حرف زدن... ولی خاهر زاده منم پسره از هشت ماهگی مامان بابا آب ، نکن، بیا همه اینا رو بلد بود

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

دختر منم بیست و دو ماهشه تقریبا اونم فقط کلمه میگه خوب تنهاست فقط با خودمه منم کم حرفم قبلا چند تا کلمه محدود میگفت تازگیا هر کلمه ای رو میگیم به زبون خودش تکرار میکنه و دایره لغاتش گسترده تر شده

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
دخترا همیشه زرنگ ترن تو نشستن راه رفتن حرف زدن... ولی خاهر زاده منم پسره از هشت ماهگی مامان بابا آب ...

همه بچه ها مثل هم نیستن

به پسرت تخم کفتر بده

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

دختر من دو سالش بود فقط ده تا کلمه میگفت . تو اینترنت میخوندم باید فلان تعدادلغات بلد باشه منم انقد ناراحت میشدم . ولی دقیق از سن 2سال و نیم شروع کرد به حرف زدن رفته رفته عالی شد الانم که انقد حرف میزنه مخ ادم میخوره.  ببین باید براش کلمه های ساده رو براش بگی تکرار هم نکرد مهم نیست یهو میبینی بعد چند ماه همه رو میگه . 

من خودم مربی هستم بچممم پرستار داشت از ۱۸ پاهگی کامل جمله گفت و شعر لد بود الان ۲۴ ماشهشه ۱۷ تا شعر یاد گرفته رنگارم بلده تا ۴۰ میشماره. البته دختر من دو تا مربی بالا سرش بوده بی تاثیر نیست هر چی کار کنی بچه مغزش فعال تر میشه

روانشناسی کودک
دخترم ۲۷ ماه هست ولی  زودتر از دو سالگی تونست کلمه بگه و حرفاشو برسونه  البته عزیزم مقایس ...

پسر منم چند تا کلمه میگه ولی مثلا بگه مامان بیا نه نمیگه...کلا شاید 15 تا کلمه بتونه بگه

پسر منم چند تا کلمه میگه ولی مثلا بگه مامان بیا نه نمیگه...کلا شاید 15 تا کلمه بتونه بگه

باهاش صحبت کنید 

کارت بازی درست کنید براش با مقوا 

مثلا یه سگ و کنار گربه بزارید بگید سگ رفت پیش گربه 

اینجوری اتصال دادن کلمات و یاد میگیره 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

پسرت اگه می‌فهمه خوبه خیلی هم جلو . اینجا همه بچه هاشون نابغه هستن. نمودار رشد و جر و پر دادن به قول یکی