2777
2789

شوهرش همش نگاهش دنبال این و اونه.یعنی اهل خیانت نیس فقط خیلی نگاه میکنه.زنش از همههه خوشگلتره ها.قدبلند همیشه موهاش بلوند میکنه.اندامشو ببینین بش نمیاد دوتا بچه داشته باشه.تیپاش همیشه تمیز و قشنگ.موهاشم همیشه صاف و سشوار کشیده و بلند از پشت شالش مشخصه‌.ناخناش قشنگ و دندونا و لبخندش‌.همسرشم ظاهری معمولیه و پولداره.نمیدونم شاید چون نسبتا پولداره حس میکنه باید نگاه کنه.من که واقعا جلوش معذبم ببینم هس نمیرم بیرون.یکی دیگه خانما هم تو مغازه همینو گفت بهم.

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرد ذات خراب رو کاریش نمیشه کرد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

شرکت بیمه پاسارگاد به منظور گسترش سازمان و در راستای اشتغال زایی و کارآفرینی،از واجدین شرایط و علاقه مندان(آقا و خانم)بصورت(پاره وقت و تمام وقت)با ایجاد شرایط شغلی و مالی مناسب(به تعداد محدود)در استان تهران و حومه دعوت به همکاری میکند(جویندگان کار،شاغلین،بازنشستگان،دانشجویان،خانم های خانه دار)

جهت اطلاعات بیشتر با شماره ذیل تماس بگیرید

مدیر فروش:محمدی 09122863713