2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یک دیقه وقتونو برام بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 27 پست

اخخخ‌ خدایا قلبم درد گرفت برا پسرت، اخه بچه‌ ی دوساله چی داره که کتک بخوره 😭توروخدا هرجور شده از شوهرت دورش کن نذارش بره‌ نزدیکش که کتکش‌ بزنه‌ بمیرم برا  دست و پای کوچولوش

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@صبو       @maman333       @مامانبزرگپانیذ  &nbs ...

انشالله بحق آقاامام زمان خدا بده حاجت همه وهمه را.....الهی آمین ورفع گرفتاری این کاربر عزیز خدا بحق سوز دل حضرت زینب خدا ازهم وغم وغصه ورنج وناراحتی نجات ش دهد آمین یارب العالمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الهی خدا یا این مردرو اهل کنه یا محوش کنه الهی اون دست هاش روبشکنه که زن وبچه ش رواسیر کرده امیدوارم که خدا این جور مردها رونابودکنه وبه سزای اعمال شون برسونه .....آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

سپاس از اینکه گفتی 

براش ایه الکرسی هم خوندم 

ایشالله مشکلش بزودی برطرف بشه ❤❤❤

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
عزیزم این چند روز میومدم تو تاپیک ولی میدیدم نیومدی نگران شدم. از حالت خبر بده بهمون عزیزم 

سلام عزیزم حالم خوبه فداتشم فردا میرم اصفهان وکیل بگیرم برا مهریم 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

@اشتاد عزیز دلم دوستامون تو این تاپیک نگرانم شدن وقت نمیکنم براشون بگم زحمتشو میکشی برام🙏🙏🙏🙏 

حق الناس میشه گردنم برا همون زحمتت میدم دلم نمیخواد اذیت و ناراحت بشن😘😘😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

@angelgirl  

عزیزم حلما میخواست بدونی خوبه و دارخ امروز میره وکیل بگیره کارای طلاقشو بکنه و مهرشو اجرا بذاره

🙏

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
@برفدانه       @angelgirl       @سپاس1    & ...

سلام ببخشید نگران فریماه بودم گفتم شاید خودش نتونه جواب بده. زندگیش با همسر دومش هم خوب نیست؟

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
@برفدانه       @angelgirl       @سپاس1    & ...

الهی قربون صدا کردنت بشم کجایی اشتاددد😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست