2777
2789
عنوان

کلم پلو چجوری درست میشه؟؟

981 بازدید | 57 پست

میشه کسایی که درست کردن بگن طرز تهیه ش چجوریه؟؟؟من اولین بارمه میخوام درست کنم هزار مدل هم دستور پخت براش هست داخل گوگل

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

من از بچه های اینجا یاد گرفتم 

اول یبار بجوشون ابشو بریز دور 

بعد سه تا پیاز بزرگ و پوست بکن درسته بزار کنارشون 

کله پاچه هم روش اب بریز 

بزار بپزه چند ساعت

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

کلم رو خورد کن بشور بخار پز کن برنجتو اب کش کن بعد بگمت گوشت چرخ کرده هم سرخ کن بزن تو برنجات کلمارو هم بریز هم بزن بزار دم بکشه  من همینقدر بلدم 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعاً مدلهای پختش زیاده

ما با گوشت چرخ‌کرده و رب درست می‌کنیم

بعضیا با سبزی و گوشت قلقلی و زعفرون

بعضیای دیگه جورای دیگه

ولی همه مدلش خوشمزه‌س 🤤

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من از بچه های اینجا یاد گرفتم  اول یبار بجوشون ابشو بریز دور  بعد سه تا پیاز بزرگ و پوست ...

طرز تهیه کله پاچه رو نگفت خاهرم کلم پلوخاست😂😂😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

مواد گوشت مرغ رب کلم باهم سرخ میکنی بعدش بزنجو میزاری رو دم وقتی میخواسی ابکش کنی موادو باهاش قاطی میکنی مثل ماکارانی یجورایی دیگ

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
من از بچه های اینجا یاد گرفتم  اول یبار بجوشون ابشو بریز دور  بعد سه تا پیاز بزرگ و پوست ...

😂😂

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

پیاز خلالی کن سرخ کن یکم که طلایی شد گوشت چرخ کرده باهاش سرخ کن بعد کلم هاتو که خورد کردی مثل پیاز باهاشون سرخ کن، رب  بزن قشنگ تفت بده خوشرنگ بشه نمک فلفل دارچین زعفران بزن بزار کنار

برنجتو خیس کن ابکش کن یکم دون تر بردار شفته نشه با مواد قاطی کن و دم بزار و در اخر روشون زعفرون بریز و یکم روغن یا کره، ته دیگ هم هر چی دوست داری ، نون، سیب زمینی،کنجد، حتی خوده برگ کلم

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

اگر میخوایین گوشت قلقلی داشته باشه، یکم دردسرش بیشتره. گوشت رو با پیاز و ادویه تفت بدین، اگه میخوایین گوشت قلقلی درست کنین، باید گوشت چرخ کرده رو بهش ادویمه و آرد و اینا بزنی که بچسبه بهم، بعد دایره دایره کنی و سرخ کنی. واسه کلم هم خورد میکنی و یکم تو روغن تفت میدی. برنج هم میتونی آبکش کنی، میتونی نکنی. گوشت و کلم رو می‌ریزی تو برنج و میذاری دم بکشه

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!