2777
2789
عنوان

این حقوقایی که میگن راسته یا دروغ؟؟

1037 بازدید | 59 پست

سلام خانما ،من ی پیج تو اینستا دارم همه حقوقا شوهراشون نجومیه .. مثلا راننده تریلی ۹۰ ملیون در ماه دوباره یکی دیگ گفت تریلی داریم اون گفت ۱۲۰ ملیون .. 

اونوقت من و همسرم جوونیمونو روی درس خوندن هدر دادیم و پولی هم انچنانی در ماه در نمیاریم ... شما طوری هست درامدتون اگ خواستین بگین

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

تریلی دراندش بالاس ولی خرجشم بالاس خو

یه لاستیکش لنتش کوفتش زهرمازش خداتومن قیمتشه

بعدشم طرف ۲ مییلیارد ماشین خریده خب باید انقد در بیاره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

راننده ماشین سنگین درامد خوبی داره

اما تا این حدو نمیدونم

و اینکه شغل خطرناک و بدیه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمن راننده ترانزیتم هست یعنی میتونه خارج کشورم بارببره گرفتن مدارکش خیلی سخته ولی چون خودمون ماشین نداریم ماهی هفت هشت ملیون پول میگیره ازیه شرکت ولی اره واقعا راسته 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اگه راننده سنگین اینقدر درآمد داشت این حال و روزشون نبود تا حالا دیدی یه راننده سنگین خونش بالا شهر ...

ن والا ...ولی ی دوستام هست پدرش راننده است شریکی هم ماشین دارند خونه از خودشون ندارند ولی خیلی ریخت و پاش میکنه

شوهرمن راننده ترانزیتم هست یعنی میتونه خارج کشورم بارببره گرفتن مدارکش خیلی سخته ولی چون خودمون ماشی ...

ی ماشین سنگین چقدر هزینه میخواد برای خرید؟؟؟ 

اگه ماشین از خودشون باشه درآمدش بالاس...

خیلی خوبع ک ...ادم نهایتا خونه اشو میفروشه ی ماشین میخره روش کار میکنه

لامصب خرجش خیلی بالاس تهش چیزی نمی‌مونه الان یه تریلی موتورش خراب بشه بالای صد میلیون خرج باز می‌کن ...

درسته ولی خب مگ چند بار ی بار ماشین خراب میشه ک بخان خرجش کنن .. نهایتا سه ماه کار میکنن ی ماهشو خرج پاشین میکنن