2777
2789

خدایا آخه چرا من اینقدر بدبختم از پنج شنبه سر خانواده اش دعوای بدی کردیم جمعه به زور شوهرم از صبح تا شب خونه مامانش بودیم باز شب یلدا هم به زور بردم اونجا بماند چقدر خونه اونا عذاب کشیدم بس که متلک شنیدم غیر مستقیم و مستقیم فقط سعی داشت بفهمونه بهم بی عرضه ام هر چقدرم جواب بدی باز جلو بقیه وقتی میگن روحت آزرده میشه بدم میاد ازشون یک هفته بیشتر بود خونه مامانم نرفتم پریشب دیگه خسته شدم میخواستم برم خونه بابام قهر شوهرم نذاشت اومد آشتی خلاصه آشتی کردیم امروز اومدم خونه بابانشون فضول خانوم هر روز زنگ میزنه آمار بگیره دلش نمیخواد من بچه امو بیارم پیش مامانم اگه جواب ندم زنگ میزنه خونه مامانم اونجا جواب نده زنگ میزنه گوشی بابام فقط برای اینکه مطمئن شه من کجام بابامم یه اخلاقی داره میگه زشته جواب ندم و جواب میده 

امروزم زنگ زده من جواب ندادم مامانم جواب داد میگه میفرستم بیاد دنبالش بچه رو بیارین اینجا شب بخوابه آخه یکی نیست بگه من اگه بخوام میرم خونه خودم میخوابم اگرم نخوام همینجا خونه مامانم میخوابم حیلی خوشم میاد ازت که بیام اونجا مامانم گفت بهش میگم اگه خواست بیاد میگم زنگتون بزنه من زنگ نزدم زنیکه فضول 

شوهرم خیلی بچه ننه است الان مامانش زنگش میزنه باز دعوامون رو میندازه 😔 ای خدا چرا دست از سر زندگیم این مادرشوهر بر نمیداره هرجور جوابشم میدی نمیفهمه بعضی اوقات مثل امشب اینقدر دلم میخواد نفرین کنمش هم شوهر بچه ننه امو هم اون مادرش که عامل دعواهامونه همه اش منو با شوهرم دعوا میندازه 

خدایا آخه چرا بدبختم چرا دست از سر زندگیم بر نمیداره دیگه دارم به جدایی فکر میکنم 😔

یاخدا.چقدر پیگیره.

حرصش بده.بگو خونه بابامم انقدرخوش میگذره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم سلام صبحت بخیر، 

گلم محترمانه جوابشو بده، 

الانم اول صبحی اینقدر انرژی منفی به خودت نده بلند شو یه چای تازه دم بخور، دست و صورتت رو با آب سرد بشور و بهترین روز رو برای خودت بساز، روز خوبی پیش رو داشته باشی گلم🌺💛💫☘️

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

چه ادمهای بیکاری پیدا میشن ...بگو من 9ماه به شکم کشیدم تو براش تعیین تکلیف می کنی که کجا بخوابه....پسر بچه ننش هم وقتی به بلوغ فکری رسید که مسئول زندگی زن و بچشه زن میدادی 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

هیچوقت اینو نتونستم درک کنم که زنها میگن شوهرم به زور میبرتم خونه مادرش!!!! به زور یعنی چی!!! یعنی با اسلحه و چاقو میبره؟! یک سال و نیمه نرفتم خونه مادر شوهرم حتی به زور و دعوا!!! اصلا هم کوتاه نمیام تحت هیچ شرایطی

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
عزیز دلم سلام صبحت بخیر،  گلم محترمانه جوابشو بده،  الانم اول صبحی اینقدر انرژی منفی به ...

چه خوب شما دم صبحی توی تاپیکها انرژی مثبت میدی یه انرژی هم به من بده که ذهنم سخت درگیره دلم از همه پره

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

انگار خواهر مادرشوهر منه 

اونم همین شکلی بود

الان کلا قطع رابطه کردم

خونه مامانم میرم شماره جدید هم بهش ندادم زنگ بزنه 

خدا رو شکر رفتم یه شهر دور دیگه سال به سالم نمی بینمش 

اونم تا می رفتم خونه مامانم زنگ هاش شروع میشد

شعور نداشت بفهمه بابا منم خانواده دارم

وای من ک قهر کردم ۶ ماه نرفتم خونه پدرشوهر  قشنگ همرو ادم کردم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
چه خوب شما دم صبحی توی تاپیکها انرژی مثبت میدی یه انرژی هم به من بده که ذهنم سخت درگیره دلم از همه پ ...

والا خب اول صبح آدم فکرش درگیر باشه تا شب گند زده میشه به حالش، 

پاشو پاشو ببینم اگه وقت داری یه دوش بگیر اگه وقت نداری دست و صورتت رو بشور، موهاتو مرتب شونه کن، یه چای داغ کنار پنجره یا تو حیاط بخور و به خودت قول بده تا شب فقط به چیزهای مثبت فکر کنی و هر کاری میکنی با منطق باشه، روز خوبی رو پیش رو داشته باشی😍💛💫☘️

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙