2777
2789

لطفااگه اطلاعاتی دارین دراختیارم بزارین دوستم کلیه هاش نارسه از بچه گی دفع پروتیین داشت حالا که بعد از چند سال میخاسته پیوند بزنه متوجه شده ک عفونت خاد داره کلیه هاش و دکتر گفته چون نارسه و از بین رفته خطرناکه پیوند براش فقط میتونه دیالیزبشه خیلی نگرانو افسرده شده و اگه دکتر خوب سراغ دارین معرفی کنید کسی بوده که بخاطر دیالیزو کلیه و اینا جونشو از دست بدع؟ 

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

والا عموی من قلبش رو پیوند زد هیچی نشد سالم و سلامت داره زندگی میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان من ۱۶ سال دیالیز کرد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عوارضشو بگین دیالیز خوبه مادرشماچرا پیوند نشدن

عوارض زیاد داره در کل دوستت دیالیز رو بذاره آخرین راه ، من از سختی هاش هرچی بگم کمه ،پوکی استخوان میاره ممکنه کبد چیزیش بشه بخاطر مصرف داروها ، ببین دردهای جسمی یه طرف مشکلات روحیش یه طرف چون هرچیزی نمیتونن بخورن مسافرت رفتن سخته 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
والا عموی من قلبش رو پیوند زد هیچی نشد سالم و سلامت داره زندگی میکنه 

داستان پیوند قلب با کلیه زمین تا زیرزمین فرق داره. قلب کجا و کلیه کجا !!!!!

دیالیز سخت نیست، وحشتناکه. دیالیزیایی که مشکل قلبی ، دیابت، فشارخون دارند نمیتونند هیچوقت پیوند انجام بدن. دیالیز هم آخرش متاسفانه مرگ هست.

انقدر توی روحیه آدم تاثیر منفی و بد میگذاره. یک روز درمیون باید برن بیمارستان واسه دیالیز. چقدر دارو باید بخورند معده درد میگیرن.

اطرافیان دیالیزیای بیچاره رو درک نمیکنن هرکدوم یک زر مفت میزنن، یک تز میدن....

دیالیزیا محدودیت تغذیه دارند. خوراکی هایی که ممنوع از خوردنش هستن رو باید بیارن زیر دستگاه دیالیز بخورن تا همونجا سموم از بدنشون دفع بشه. اینا چون کلیه شون دیگه کار نمیکنه پس سموم میوه ها و خوردنی ها توی بدنشون می مونه. کار کلیه دفع سموم بدن است.

ادرارشون به مرور زمان قطع میشه. کلیه تنبل تر میشه.

چی بگم خواهر... خداش نصیب هیچکس نکنه هیچ بیماریو... مصلحت دست خداس. خودش میدونه

مامان من ۱۶ سال دیالیز کرد 

مادر محترمتون هنوز دیالیز میشه؟

ماشالله چه خوب دوام آورده ۱۶ سال!! پدر منم یکسال دیالیز شد و بعدش فوت کرد چون قبل از دیالیز مشکل قلبی و فشار خون داشت