2777
2789
عنوان

توروخدااگ میدونین کم کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 50 پست
چکارکنم هول کردم خب بچه دوروزه ترس داره

نترس بابا نگران نباش طبیعیه  بچه کوچیک اصلا فکشم خسته میشه بخواد بخوره چند قطره هم بخوره براش کافیه تا چند روز اول بچه ها معمولا اینجورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارومبکنیم گاهی ی ذره سینه مادرشومیگیره الان اصلا نمیگیره

عیب نداره. خوب میشه. همه اولش همینن بخدا گلم.

ناامید نشی با شیشه بدیا. شیشه راحته ممکنه دیگه سینه مادرو نگیره‌. مرتب از سینه شیر بده که شیرت راه بیفته و بچه هم یاد بگیره. در کنارش هم با قطره چکان کمکی بهش شیر بده که اب بدنش کم نشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
وا براش مهمه

خوب مهم باشه باید بدونیم تو چه تاپیکی میام

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
چکارکنم هول کردم خب بچه دوروزه ترس داره

هول نکن خانم باهول کردن چیزی درست نمیشه  

امیدوارم حاله بچتون بهتر شه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

یکم شیرخشک بده بهش☹️

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
اره امروز ۳بارپوشک عوض کردیم ازساعت ۴

نه خوبه فقط حتما اول شیرتو‌بدوش و مدااااااام مایعات بخور حتتتتما نوک می می رو باشیرت چرب کن تا مزه اشو بفهمه درست بهش شیر بدی معده اش جا باز میکنه خودش تند تند میخوره

حساسیتش به نور هم از نشونه های سلامت بچه هست

بچه هایی ک ب نور حساسیت ندارن مشکل دارن