2777
2789
عنوان

نگرانی های یه مادر

364 بازدید | 37 پست

مامانا بیاین بگید کدومش  بی مورده 

مثلا لباس پوشیدم امشب با دستم سرش گرفتم حس کردم محکم‌گرفتم خیلی ترسیدم 

یا مثلا امروز خواهرشوهرم سه بار زد تو سر نوزاد چهل و سه روزه 

نمیدونم انگار یواش ولی دلم ریخت 

یا مثلا بچه برادر شوهرم با بجه بازی میکنه انگار عروسکه دستو پاهاشو مثلا ورزش میده و شکم بچه رو تکون میده با دست 

یبار رفت بچه رو بده به خواهرشوهرم گردن بچه یهو رفت عقب مادرش میگه عیب نداره انگار بچه اینه اون لحظه انقدر عصبانی شدم من‌باید بگم‌عیب نداره این میگه 

به مادرشوهرم گفتم تو جلو بچه اینکارو کردی بهش بگو این اشتباه یهو دستو پاش در بره  

بخدا اسیر شدم همش میگن بچه رو بیار دلمون تنگ شد 

خستم همش استرس دارم  اونجا میرم

نکنه  سر بچه ام تکون بخوره مغزش آسیب ببینه

بعد بچه رو سریع اونور اون ور  میکنه خواهر شوهرم دل بچه همه رفت 

خواهر شوهرت وحشیه تو سر بچه کوچولو میزنه

الان خیلی مراقب باش چون هنوز ظریفه دست و پایش در نره 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بیشتر از همه بفکر بچه تی و مطمئن باش هیچ کس به اندازه شما دلش نمیسوزه نه به خال خودت نه بچه ، پس رودروایسی رو کنار بزار هرجا احساس کردی کارشون اشتباهه دفاع کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

هیچکدوم عزیزم نه ماه تو شکمت نگه داشتی درد زایمان بچه از جونت بایدم حساس باشی،خدایی نکرده اتفاقی بیفته یکی بچه است اسیب میبینه یکی مادر داغون میشه پس نده بچتو تو بعلت بگیر بگو دفه قبل تا صبح نخوابید ترسیدم دستشدر رفته باشه تو بغل خودم باشه بهتره

اول که خوب دلی داری تو این کرونا با بچه کوچیک این همه معاشرت داری 

دوم که مثل شیر مراقب بچه باش هیچ کس حق نداره کوچکترین ضربه ای به بچه بزنه و اسباب بازی هم نیست رودربایستی هم نداره 

سوم منتظر دفاع مادرشوهر نباش کسی بیشتر از،خودت مسئول نیست 

عصبانی شدم از دستت و از بی فکری هات در مورد بچه

شما بیشتر از همه بفکر بچه تی و مطمئن باش هیچ کس به اندازه شما دلش نمیسوزه نه به خال خودت نه بچه ، پس ...

حرفت خیلی درسته چی بگم واقعا باید باید اینکارو کنم 

عزیزم یه چی بگم 

شما مسئول اون بچه اید همه جوره.

هرجا حس کردید رفتارشون درست نیست از بچه تون محافظت کنید.

اون بچه الان ناتوانه و شما وظیفه دارید مراقبت کنید.

چه معنی داره یه بچه، نوزاد چهل روزه رو بگیره بغلش

و یا چرا خواهرشوخرتون باید بزنه تو سر بچه؟ حتی اگه ملایم.

لطفا با سیاست با همسرتون حرف بزنید و نزارید اینجور با بچه رفتار کنن

عزیزم بحث سلامتیه بچه ات رودربایستی رو بذار کنار..من خودم به شخصه دیدم بچه ای رو که تو نوزادی دعترعموش افتاد روسرش ضربه دید به طورررررر کامللللللل فلج مغزی شده بود درواقع فقط یه تکه گوشتتتت بود میاوردنش کاردرمانی و میبردن در حدی که من تو کاردمانی زدم زیر گریه از شدت شرایط بد اون بچههههه واقعااااااااا مواظب باش با هیشکی هم رودربایسنی نداشته باش سلامت بچه اته سلامت به انسانه شاید اون بچه کوچیک نفهمه شماکه میفهمین نذارین اینطوری رفتار نکنه با بچه ات..

منم حساس بودما الان یادم میوفته خندم میگیره😂 انقد حرص خوردم اونموقعه ها خدا میدونه شیرم خشک شد 😐 ...

یعنی بی مورده ؟

فقط اونجا ک جاریم گفت عیب نداره هوفف