2777
2789
عنوان

علائم چیه ؟

62 بازدید | 7 پست

سلام معده درد خاص و شدید و درد داخل شکم بپیچه . می تونه  علایم چی باشه ؟  یهویی شروع شده  از دیشب  . به زور ماساژ و قرص معده خوابیدم امروز بهتر بودم و فکر کردم یه معده درد ساده بوده  اما الان دوباره گرفته.  یه دردی هم میپیچه تو شکمم . دلشوره ام دارم.  یه درد خاصیه . حالت تهوع ام دارم   .  میترسم  برم اورژانس بخاطر کرونا . 

شااااااااید سنگ کیسه صفراست...

مثل معده درده، و مثل یک حلقه دورتادور شکمتو درد میگیره، اصلا دردش قطع نمیشه و چند ساعت یکسره ادامه داره، آخر با حالت تهوع و بیحالی دردش فروکش میکنه...

ببین نشونه هاشو داری؟

شااااااااید سنگ کیسه صفراست... مثل معده درده، و مثل یک حلقه دورتادور شکمتو درد میگیره، اصلا دردش قط ...

دردش  امروز قطع شد اما از ساعت یازده شروع شده تا الان . حالت تهوع دارم .  و انگار سر معده ام سفت شده.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش  امروز قطع شد اما از ساعت یازده شروع شده تا الان . حالت تهوع دارم .  و انگار سر ...

احتمال زیاد سنگ کیسه صفراست... من داشتم، ماهی یکبار دردش میومد سراغم، تا اینکه درداش پشت سرهم شد و رفتم اورژانس و عمل جراحی... شانس آوردم اگه دیرتر میرفتم نمیدونم چی میشد...

اگه دردهات پشت سرهمه و هر روز یا روز درمیون میگیره حتما به اورژانس مراجعه کن، کیسه صفرا ملتهب میشه و ممکنه سنگها حرکت کنند و مجاری رو مسدود کنن و خطرنااااااکه..

اتفاقا این مرتبه دومه اینجور میشم . ممنونم 

خواهش میکنم، اگه زمان داشتی به دکتر داخلی مراجعه کن و سونو برو تا از وجود سنگ مطمئن بشی... امیدوارم مشکلی نباشه و سلامتیتو بدست بیاری...  

خواهش میکنم، اگه زمان داشتی به دکتر داخلی مراجعه کن و سونو برو تا از وجود سنگ مطمئن بشی... امیدوارم ...

ممنونم .  بی ادبیه ولی خیلی میرم دستشویی . بالای نافم خیلی درد می کنه.  و یه حس تیر کشدن میاد تا سمت راست قفسه سینه ام .  یه حسی مثل پریودی دارم انگار . 

ممنونم .  بی ادبیه ولی خیلی میرم دستشویی . بالای نافم خیلی درد می کنه.  و یه حس تیر کشدن م ...

دقیق نمیدونم، فردا حتما برو دکتر شوخی بردار نیست... بعضی موقعها دردهای ساده تبدیل به مشکلات پیچیده ای میشن... من خودم رفتم بیمارستان رفتم برای عمل قرار بود یک روزه مرخص بشم ولی هشت روز درگیر شدم و بیمارستان موندم...