2777
2789
عنوان

داستان جذاب قضاوت نکنید

240 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها اول شرایط خودم و بگم سنم ۲۷ ی دختر ۴ساله دارم

ی پسر عمه دارم ک خیلی بهم ابراز علاقه میکرد تو مجردی بعد ک من ازدواج کردم دگ در حد سلام بودیم تا چن وقت پیشا ک ی مقدار پیام سطحی بهم میدادیم منم ازش کمک میخواستم تو فکرم بود الان ک متاهلم دگ فکری در موردم نمیکنه ازش کمک خواستم با رئیس راهنمایی بحرفه و یک بار کلاس خواستم برم شماره استاد و خواستم در این حد بعد این چن روز پیش استوری کردم اینم گفت منظورت کیه شوهرت گفتم نه گفت الکی نگو اینا بعد گفت واسم مهمی تو عشق دوران بچگیمی و من هنوزم میخوامت کاش دوست دخترم بودی بیا رفیق شیم بعد منم گفتم حست یک طرفه من زندگیمو دوس دارم اصلا باورم نمیشه من تورو مثل داداشم میدیدم بعد گفتم پیامارو حذف کن شر میشه من طرفم میشناسم همین بعد دیروز شوهرم گوشی خرید واسم منم خیلی ذوق کردم بعد تو دلم بود خواستم بگم چقدر ب زندگیم پایبندم گفتم یکی ا فامیلابهم ابراز علاقه کرد منم در جواب ادمش کردم یکدفعه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی🤕😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چقدر رفتارت بچگانه بوده

هم اونجا که با پسر عمویی که میدونستی بهت علاقه داره رابطه پیامی داشتی هم اونجا که به شوهرت گفتی

جدا خدا قوتت بده😑 جوگیر شدی اساسی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....