2777
2789

۳۱ هفته و ۵ روزمه .۲کیلو ۵۰ گرم بود .میشه وزن نیناتون بگین کسایی ک تو‌این‌هفته رفتن .طبیعیه یا نه .اخه دکتر سونو جواب نداد بهم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

خوبه ماشالا

من واسه دخترم ۳۴ هفته رفتم ۱۸۵۰ بود.

البته من‌‌ مشکل معده داشتم زیاد نمیتونستم چیزی بخورم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه اولم ۳۴ هفته ۲ کیلو بود

ینی خیلی بالاس تا ب دکتر نشون بدم میمیرم .ک اخه میگن وقتی رشدش زیادشه کیسه پاره میشع درسته؟؟؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
خوبه ماشالا من واسه دخترم ۳۴ هفته رفتم ۱۸۵۰ بود. البته من‌‌ مشکل معده داشتم زیاد نمیتونستم چیزی بخ ...

عه خوبه؟؟

من بخاطر وزن خودم ک بالا رفته خیلی رعایت میکنم ک چیزی زیاد نخورم.ولی همش گشنم .

ینی خیلی بالاس تا ب دکتر نشون بدم میمیرم .ک اخه میگن وقتی رشدش زیادشه کیسه پاره میشع درسته؟؟؟

نه خوبه نگران نباش. دختر من وزنش موقع تولد ۲۹۰۰ بود تو ۳۸ هفته. خوب بچه شما درشت تره ولی غیر نرمال نیست 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
منم یادمه ۱۸۰۰ بودم تو ۳۰یا ۳۱ هفته.ولی خو من ۳۵ هفته زایمان کردم و دخترم سه کیلو بود.انشاالله تا مو ...

وااییی اینهمه شه چطوری طبیعی بیارمش😂😂

خوبه ماشالا من واسه دخترم ۳۴ هفته رفتم ۱۸۵۰ بود. البته من‌‌ مشکل معده داشتم زیاد نمیتونستم چیزی بخ ...

وزن تولدش چقد بود؟ خودت تو بارداری چقد اضافه کردی؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
۳۵ هفته ۲۷۲۵ بود

عزززییزززم .ماشالا

نه خوبه نگران نباش. دختر من وزنش موقع تولد ۲۹۰۰ بود تو ۳۸ هفته. خوب بچه شما درشت تره ولی غیر نرمال ن ...

خدا کنه خوب باشه همش از ی چی استرس میگیرم فقط .دیگه اعصاب نمونده.