2777
2789

لطفا بغییر بوتاکس این چیزا اگه چیزی هست معرفی کنید چون 22 سالمه نمیخوام بوتاکس کنم 

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینره برا چروک خوبه یعنی تاثییر داره 

روغن دنبه خودم استفاده کردم خیلی خوبه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
يعني فقط چروك رو از بين ميبره؟

سیاهی دور چشم و چروک اصلا به پوست جلا میده و صاف و براق میشه 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
چه جوري استفاده كنيم؟واينكه چه تأثيري رو پوستتون داشته؟بعد از چند وقت نتيجشو ديديد؟ ببخشيد چقدر سوا ...

هر چقدر دوست داری سوال بپرس عزیزم

من یه هفته استفاده کردم برای دور چشم خودم شبها و کل صورتم البته اصلا چروک ندارم فقط موقع خنده دوتا خط میوفتاد گوشه ی چشمم دوست نداشتم و اینکه پوستم خیلی کشیده و براق شد برای همسرم هم زدم رو پیشونیش یه چروک عمیق رو برد

برا چروک خوبه یعنی ؟؟

خیلی

مثلا شما که ۲۴ سالته خیلی زوده برای بوتاکس یا بخوای کرمهای مختلف رو استفاده کنی که شیمیایی هم هستم این یه چیز طبیعیه و خیلی هم ارزون پشیمون نمیشی

خیلی مثلا شما که ۲۴ سالته خیلی زوده برای بوتاکس یا بخوای کرمهای مختلف رو استفاده کنی که شیمیایی هم ...

برا لک چی خوبه چیری سراغ نداری

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺
برا لک چی خوبه چیری سراغ نداری

فکرکنم همین دنبه خوب باشه

چون اصولا لک ها ازکمود مود مغذی هستن 

که دنبه پراز پروتیین هست