2777
2789

ضد لک قوی میخوام 

اثرش چند روزه هست و قیمتشم لطفا بگید 

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی گفت. منم لایک کن مامانم بخاطر بارداری نه ساله هنوز لکه های صورتش هستن

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
بخدا نیست منم کک و مک دارم  فقط لیزر

لیزر کردم اثرش موند ک سوزوندش لک زد 😢😢

حالا حداقل یه چیزی میخوام صورتم لکهاش از بین بزن روشن شه

کک و مک که خوشگله 😍😍😍.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

من معجزه شنیدم میگن خیلی خوبه خاله من تازه استفاده میکنم خیلی پوستش روشن شده لک هاشم روشن تر شدن تاثیر داشت تا اینجا دیگه نمیدونم تا کی زمان میبره

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
لیزر کردم اثرش موند ک سوزوندش لک زد 😢😢 حالا حداقل یه چیزی میخوام صورتم لکهاش از بین بزن روشن ش ...

مرسی عزیزم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
کک و مک که خوشگله 😍😍😍.

برا اونا ک سفیدن 😀😄

هرکس میبینم میگه اینا چیه رو گونه ات 😊😊😀

من معجزه شنیدم میگن خیلی خوبه خاله من تازه استفاده میکنم خیلی پوستش روشن شده لک هاشم روشن تر شدن تاث ...

اسم کرنش معجزه؟؟لک بارداری هم میبره؟؟

برا اونا ک سفیدن 😀😄 هرکس میبینم میگه اینا چیه رو گونه ات 😊😊😀

وای من عاشقشم یه دوس داشتم کک و مک داشت رژ صورتی میزد میشد عروسک 😍😍😍.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care