2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به نگفت چند درصد احتمال داره ک درسته یا ته.فقط گفت احتمالا.اما منشیش گفت دکتر 99درصد درست میگه.

برای من ان تی ۷۰٪گفت پسره

امروز رفتم آنومالی گفت ۱۰۰٪پسره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
بله عزیزم ولی بهتره تا ۱۸ هفته جیزی نخری 

امید بخدا

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
دکتر به نگفت چند درصد احتمال داره ک درسته یا ته.فقط گفت احتمالا.اما منشیش گفت دکتر 99درصد درست میگه.

منشی دکتر منم همینو گفت

تاپیکتو ذخیره میکنم غربالگری دوم رفتی حتما بیا بنویس ببینم دکترت درست گفته یا نه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
منشی دکتر منم همینو گفت تاپیکتو ذخیره میکنم غربالگری دوم رفتی حتما بیا بنویس ببینم دکترت درست گفته ...

من چهاردهم میرم واسه آنومالی.شما هم بهتون گفتن پسره؟

واقعا؟؟؟ایشالا ک بچتون سالمو سلامت باشه.شما چند هفته بودید ک رفتید سونو؟

بله ممنونم انشااله نی نی شمام همین طور

ان تی ۱۲هفته و ۳روز رفتم ولی تو سونو سن جنین رو زد ۱۳و۴روز

آنومالی ام ۱۸هفته و۱روز رفتم که زده ۱۸هفته و ۳روز

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ببخشید زهرا خانم شما کجا رفتین سونو چ شهری؟

خواهش میکنم گلم من تهرانم

کلینیک آسا رفتم

من چهاردهم میرم واسه آنومالی.شما هم بهتون گفتن پسره؟

بله منم باید ۱۳ یا چهاردهم برم که میشم ۱۷ هفته و ۴ روز

شما دلت دختر میخاد؟بچه چندمته؟

مرسی عزیزم.ایشالا نی نیتون سالم و سلامت بیاد تو بغلتون.من شیرازم.پیش دکتر نعمت الهی رفتم.

ممنونم انشااله به سلامتی نی نی جانتو بغل بگیری😍😍😍