2777
2789
عنوان

کیا آی یو دی گذاشتن بیان لطفا

218 بازدید | 35 پست

سلام عزیزای من

من امروز دقیقا 40روزه ک آی یو دی گذاشتم

ولی 13روزه ک. پریود شدم و خوب نمیشم

دوره پریودی من 7روز بوده

ولی الان اصلا بند نمیاد رفتم دکتر هم دارو داد واسه قطعش ولی قطع نمیشه.. بنظرتون طبیعیه؟ ممکنه دستگاه بهم نسازه و دکتر بگه باید درش بیاری

شما چنین تجربه ای نداشتین؟ 

ممنون میشم جواب بدید

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️
بنده گذاشتم و بعد از هشت نه ماه باردار شدم و الان هفته ۳۷ بارداری هستم😎🤣

وااای نه 😂

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفنامیک خوردی جواب نداد؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

مفنامیک خوردی جواب نداد؟

نه جواب نداد.. االبته مرتب نخوردم... بنظرتون واسه این بوده ک. مرتب نخوردم؟ 

خب  خونریزیتون چطور بود

راستش اردییهشت دیدم همش لکه بینی دارم فکر کردم بهم نساخته ای یو دی رفتم درش آوردم دیدم که هنوز لکه بینی دارم نگو که باردار بودم، 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه جواب نداد.. االبته مرتب نخوردم... بنظرتون واسه این بوده ک. مرتب نخوردم؟ 

چندروزه باید میخوردی؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

کدوم شهری؟؟؟  هزینه اش چقدر شد؟؟؟

خوزستان، دزفول، پیش یکی از بهترین دکترای شهر گذاشتم.. متخصص نبود ولی اونقدر با تجربه و معروفه ک رو دست همه متخصصاست، با ویزیت 110تومن شد.. ولی دکترا متخصص با ویزیت و اینا گفتن 500