سوگند۹۵ مدیر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 495 عنوان شیاف پروژسترون برای جلوگیری از سقط | مشاهده متن کامل بحث + 6788 بازدید | 32 پست دوستان شیاف پروژسترون واژینال-داخل مقعدی کسی تابه حال استفاده کرده، تازه واردهفته ۸بارداری شدم از دیروز ترشحات قهوه ای کم رنگ دارم رفتم دکترزنان اینو نوشت واسه جلو گیری از سقط 1399/10/03 | 20:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6724 خب چرا نمیری سونو شکمی هم بری مشخصه اگه مشکلی باشه احتمالا هماتوم داری خونریزیت قهوه ایه یعنی خطرش ا ... مال شماهم این شکلی بود؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 مال شماهم این شکلی بود؟ نه حجمش کمتر بود حتما برو سونو تا بهت دارو بده «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6724 نه حجمش کمتر بود حتما برو سونو تا بهت دارو بده شایدم واقعا دارم سقط میکنم چی بگم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭