2777
2789
عنوان

با کدوم تست فهمیدین مامان شدین؟

167 بازدید | 16 پست

سلام مامانا

تو این لینک چند تا تست بارداری رو گفته که تو خونه میشه انجام داد.

من می‌خوام بدونم کدومش صحت داره و درسته؟

شما از کدوم استفاده کردین و جواب درست گرفتین؟

https://momino.ir/pregnancy/sonography-and-tests/home-pregnancy-test/

تعداد رای : 21
نظرسنجی
بی بی چک
21
100%
خمیر دندان
0
0%
سرکه
0
0%
وایتکس
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه با خمیر دندون مسواک می زنم   

واقعا سخت نیست برید داروخانه یه دونه بی بی چک بگیرید 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
خمیردندون سرکه ؟ اینا کاربری دیگه دارن فکر کنم ؟

خیلی عجیبه ....تو گوگل که میزنم تست خانگی بارداری میاره 

سرکه خمیر دندان وایتکس ولی اینجا همه میگن بی بی چک

خیلی عجیبه ....تو گوگل که میزنم تست خانگی بارداری میاره  سرکه خمیر دندان وایتکس ولی اینجا همه ...

توی گوگل بزنید دعانویسی هم میاره برای حل مشکل 

بی بی چک تهش ده تومنه ! چرا راه مطمئن رو گذاشتید میرید سراغ اینا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

خیلی عجیبه ....تو گوگل که میزنم تست خانگی بارداری میاره  سرکه خمیر دندان وایتکس ولی اینجا همه ...

جیغغغغغغغغغ

فقط اینجا نمی گن بی بی چک 

کل جهان می گن بی بی چک 

بابا نکنید این کارارو 

آخه سرکه؟  

وایتکس؟   

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...