2777
2789

من خونم غرب تهرانه دخترمم یک ماهشه 

خودم چون کمر درد دارم نمیتونم خیلی کار کنم ، میخوام کسی باشه هم روزی چند ساعت پیش دخترم باشه من بخوابم بکم و یکمم کارای خونه رو بکنه 

دستمزد چقدر ؟ روزی چند ساعت؟ آخر هفته ها چطور؟

میخوام از ساعت ۱۰-۱۱ بعدازظهر بیاد تا ۱۰ شب 

حالا چون کروناست ما خونه ایم کرونا کم شه ما خیلی شبا میریم بیرون یا خونه مادرم میتونه زودتر بره، آخر هفته پنجشنبه جمعه ام لازم نیست بیاد 

دستمزد هم راستش من تا ۱/۲۰۰ اوکی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه؟ من اصلا هیچی نمیدونم

ببین یه مسأله ای رو دوستانه میگم ساعت‌هایی بیاد ک همسرت خونه نباشه.همسرت اومد ب کمک هم کارها رو انجام بدین.اصلا صلاح نیست در حضور همسرت پرستار هم باشه مگر مسن باشه که اونم انرژی کافی نداره

ببین یه مسأله ای رو دوستانه میگم ساعت‌هایی بیاد ک همسرت خونه نباشه.همسرت اومد ب کمک هم کارها رو انجا ...

دقیقا میخوام یکم سن دار باشه چون کار همسر من ایران نیست یهو یه هفته میره میاد دوباره یه دو سه هفته