2777
2789
عنوان

رفتم سونو ان تی تو روخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 58 پست
منم ۱۶ هفته  یک روز گفتن پسره دیگه نرفتم یکم شک دارم

عزیزم برو تا خیالت راحت شه، دیروز چون بچه بریچ هستش اول گفت معلوم نیست،بعد گفت نه بچه پاشو باز کردپسره،گفت اگه قبلا تو برگه سونو نوشته پسر،حتما پسره دیگه.انشاالله هرچی میخای همون بشه برات 

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو تا خیالت راحت شه، دیروز چون بچه بریچ هستش اول گفت معلوم نیست،بعد گفت نه بچه پاشو باز کردپس ...

ممنون عزیزم.من به دکترم گفتم خودت سونو کن گفت دستگاه ما ضعیفه نشون نمی‌ده اونم گفت وقتی سونو گفته پسر و نوشته پس همونه.اخه به منم ان تی دختر گفته بود شک میکنم.موند دیگه هفته ۲۸ برم. الان وارد هفته ۲۵ شدم.باور میکنی هر کی ازم می‌پرسه جنسیت بچه چیه میگم نرفتم.میترسم بعدا حرف درببارن که چون پسر بود قایم میکرد

ممنون عزیزم.من به دکترم گفتم خودت سونو کن گفت دستگاه ما ضعیفه نشون نمی‌ده اونم گفت وقتی سونو گفته پس ...

نه بابا نگران نباش،اگه سونوت جای خوبی بوده حتما درسته،

ولش کن بابا مردمو  بگو بچه بریچ خابیده معلوم نمیشه حالا.انشاالله درسته عزیزم ❤ سالم بغلش بگیری ایشالله 

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
عزیزم دوست داری پسر باشه؟ مثل من پسر دوست داری فک کنم😁

یه دختر دارم گلم..دوسداشتم پسرم داشته باشم..ولی خداییش زیاد پسری نیستم..چون اگه بودم قبل از اقدام از این برنامه و رژیما رعایت میکردم..ولی هیچکاری نکردم گفتم هرچی الله بده