2777
2789

سلام عزیزای دل 

من سه روزه پریودم عقب افتاده دیروز بی بی چک زدم منفی اومد اما خط c خیلی کم رنگ بود به زور اونو تشخیص دادم اما دیدم منفی اومده حدودا چند روزه بد قولنج میشم هی میشکنم باز حس میکنم قولنجم دستشویی رفتنم هم زیاد  شده بود سینه هام سنگین شدن قسمت تحتانی کمرم هم درد میکنه ترشحات بی رنگ و بو هم دارم زیر شکمم هر ز گاهی تیر میکشهاما نه مثل درد دره پریود با این علایم به نظرتون من باردارم اگه باردارم چرا بیبی چک منفی اومد اگه نیستم من همیشه یکم پریود میشدم چرا این دفعه پریود نشدم؟

توروخدا هرکی تجربه بارداری داره راهنماییم کنه

اصلا ب علایم توجه نکن ..در صورتی ک بی بی مثبت بشه بارداری ..علایم پریود و بارداری خیلی شبیه همن...

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا پریود نشدی یا بی بی چک مثبت نشده دیگه قلنج کمرت رو نشکون

ممکنه باردار باشی و لقاح دیر تشکیل شده باشه  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فک نکنم باردار باشی چون من قبلنا قبل پریودمم این حالتا برام بوجود میومدن اما اگه میخای خیالت راحت شه ...

واسه آزمایش میگم 5روز بگذره بعد ازمایش بدم اخه تو نت نوشته چند روز بگذره بعد از الان آزمایش بدم به نظرتون نشون میده؟