2777
2789
عنوان

بی اعتقادی

491 بازدید | 14 پست

من اعتقادمو به همه چیز از دست دادم ایا این طبیعیه؟ کلمات معنای دیگه ای برام گرفتن قبلا اگه میشنیدیم مثلا فلان دخترو با فلان پسر تو چنان وضع گرفتن تعجب میکردم ولی الان اصلا داستان خیانت های زن و شوهرارو هم میشنوم متعجب نمیشم میخندم این دنیا کاملا برام بی ارزش شده ارزش ها هم برام بی ارزش شدن ۲۵ سالمه و به نظر خودم همیشه ادم عاقلی بودم ایا این مسئله اقتضای سنمه؟

منم عین توام 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اینجاست که شما دنبال حق وحقیقتی

یامیخای بیخیال باشی وبی بندوبار زندگی‌کنی؟؟

خوشا آنان که اله یارشان بی...به حمدو قل هواله کارشان بی...خوشاآنان که دائم در نمازند...بهشت جاودان بازارشان بی

اقتضای سنت نیست چون شما الان باید به تکامل فکری حالا چه غلط چه درست رسیده باشی بیشتر عادی شدن برات این مسائل از بس تو جامعه زیاده ولی در کل مراقب باش ادمی ک به هیچ جیزی اعتقاد نداره میتونه خیلی خطرناک باشه.

سوال اینجاست که شما دنبال حق وحقیقتی یامیخای بیخیال باشی وبی بندوبار زندگی‌کنی؟؟

من هیچوقت بی بند و بار نبودم مذهبی دو اتیشه بودم هیچوختم ازارم به کسی نرسیده منظورم اینه قبلا این چیزارو میشنیدم برام غیر عادی بود ولی الان نه 

من هیچوقت بی بند و بار نبودم مذهبی دو اتیشه بودم هیچوختم ازارم به کسی نرسیده منظورم اینه قبلا این چی ...

اول اینکه پیشنهاد میکنم همه تاپیکاموبخونین

دوم اینکه شرح کتاب آن سوی مرگ روتونت سرچ کنین وگوش بدین

خوشا آنان که اله یارشان بی...به حمدو قل هواله کارشان بی...خوشاآنان که دائم در نمازند...بهشت جاودان بازارشان بی

موضوع شما دوتا بحثه اول اینکه اعتقادت ضعیف شده دوم اینکه موضوعاتی که مثال زدی برات عادی شده

اینکه میخوای بدونی اعتقاداتت ضعیف شده ببین دیدگاه و جهان بینیت نسبت به قبل تغییر کرده یا نه . 

مثل دیدگاهت به خدا و یا دیدگاهت به دین و یا دیدگاهت به حلال و حرام خدا  اگه تغییر نکرده ضعیف نشده . امام مورد دوم که میگی بعضی چیزا رو قبلا می‌شنیدم ناراحت میشدم الا برام عادیه دوتا دلیل میتونه داشته باشه یکی اینکه ایمانت ضعیف شده و دوم اینکه ممکنه توی فضای اون موضوعات مثل خیانت و اینها خودت رو زیاد قرار دادی مثلا زیاد توی فضای مجازی زیاد توی این موضوعات بودی یا فیلم های که این چیزا توش بوده زیاد دیدید یا با آدمایی که این چیزا براشون عادی بوده زیاد نشست و برخاست داشتی یا مجموع همه اینها. اما راه درمان این دو موضوع اولی مطالعه زیاد روی موضوعات اعتقادی و تفکر در مورد اونها برای موضوع دوم انجام کامل واجبات و ترک محرمات و دوری از غوطه ور شدن در موضوعاتی مثل چیزایی که براتون عادی شده خصوصا افرادی با این ویژگیها

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن