2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال خیلی مسخره راجب بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همش یه دلم میگه ۲۴ساعته سونو برم خیالم راحت بشه اخه تکوناشم‌ هنوز حس نمیکنم اصلا سر بچه ای اول ...

دیگه هفکته ۱۸ ۱۹ یه سونو بهت میده میبینیش منم همش فکر میکنم هرشب خواب میبینم ولی خوب باید سعی کنیم ذهنمون رو منحرف کنیم 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
منم از این فکرا زیاد میاد تو سرم😕

منم یک شب با توهم اینکه بچه ام تو هفته ۲۲ مرده اونقدر گریه کردم از حال داشتم میرفتم شوهرم کلی بهم خوراکی شیرین داد نی نی که تکون خورد از شادی بال در اوردم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
هرخدا بخواد اون تفس میده ومیگیره هرچقدر اروم ریلکس باشی اونقدربچه ات اروم میشه

منم هی بیشتر موقع ها اینو میگم بیخیال میشم ولی تا یه درد کوچلو میاد سراغم فکرم منفی میشه

هکیشه حس خوبی میده به آدم از نظر علمی هم ثابت شده بستنی باعث حس خوشحالی توی آدما میشه😋😁

یدونه تو فریزر دارم نگهداشتم برا قبل آنومالی بخورم بچه تکون بخوره😂

همه کسم دخترم❤
منم یک شب با توهم اینکه بچه ام تو هفته ۲۲ مرده اونقدر گریه کردم از حال داشتم میرفتم شوهرم کلی بهم خو ...

من همش خواب میبینم یا‌ قلبشو‌دارم میشنوم یا دوز از جون .... بخاطر اون تو‌خوابم‌اسایش ندارم