2777
2789
عنوان

چقد خودخاهه این شوهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست
چی میخاد بذاره

شادمهر😐😐😐😐

یاد پیرمردا نیفتم بعدم بنظرمن مرد حق نداره اسم بزاره رو بچه ش

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپکو دیدم دیشب یکی تایپک زدع بود با شهر بچه درست کردم‌چقدر یادش میفتم حالم بهم بهم میخوره😑😑😑😑

ینی جی

شادمهر😐😐😐😐 یاد پیرمردا نیفتم بعدم بنظرمن مرد حق نداره اسم بزاره رو بچه ش

چرا دگ 😐زن و مرد جفتشون به یه اندازه حق داره.باید با هم سره اسم بچه به تفاهم برسن و یه اسمی که مورد پسند جفتشونه بذارن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
صب داشتم داد بیداد میکردم باز در رفت😶 اعصابمو خوردمیکنه

داد نزن بزن سیاهو کبودش کن دیگه چی نه ماه تو داری زحمت میکشی اون اسم بزاره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

چرا دگ 😐زن و مرد جفتشون به یه اندازه حق داره.باید با هم سره اسم بچه به تفاهم برسن و یه اسمی که مورد ...

همه اذیتاش با خانومه بنظرم انصاف نیست مرد انتخاب کنه

داد نزن بزن سیاهو کبودش کن دیگه چی نه ماه تو داری زحمت میکشی اون اسم بزاره

😑😑😑😑😑اعصابم خورد

😑😑😑😑😑اعصابم خورد

خودتو ناراحت نکن

شوهر منم ذوق داشت

گفتم خودت اسم بچه اولو بذار

هرچند خیلی پسندم نبود

پسر دوستش گفت حسام، شوهر منم این اسم و دوست داشت گذاشت

سر دخترم هی میگفت هرچی تو دوست داری

اما اسم گل باشه، خواهرم که نداشت

اونقد حسرت دختر داشت و هی میگفت اسم گل بزار

اخر گذاشتم یاسمین

اصلا برامم مهم نیست

بیخودی حرص نخور

چون شناسنامه به پدر و یا پدرشوهر میدن

خودت که تازه زایمان کردی و نمیتونی بری و هرچی دوست داری بذاری

همه اذیتاش با خانومه بنظرم انصاف نیست مرد انتخاب کنه

چه ربطی داره مرد هم یه عمر قراره خرجشو بده.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
شادمهر😐😐😐😐 یاد پیرمردا نیفتم بعدم بنظرمن مرد حق نداره اسم بزاره رو بچه ش

چرا حق نداره نصف سلول مال مرده🥴

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤