2777
2789
عنوان

دخترم،میتونم ال دی بخورم؟

170 بازدید | 10 پست

دوستان من پریودیم منظم نیست هر دوماه یا سه ماه یکبار پریود میشم دفعه اول که رفتم دکتر قرص تنظیم هورمون بهم داد اوایل خوب بود وقتی میخوردم پریود میشدم اما بعد چند وقت دیگه قرصا اثر نداشت دوباره رفتم یه دکتر دیگه سونو هم گرفت گفت هیچ مشکلی نداری و باز هم همون قرص و بعلاوه قرص های دیگه داد من باز هم اون قرص و مصرف کردم جواب گرفتم اما دیر، الان سه ماهه پریود نشدم و قرصا اثر نداره بخاطر پریود نشدنم هرروز صبح یه جوش جدید میزنم و پوستم به شدت بهم ریخته خیلی اعصابم خرده بخاطر جوش ها .من  دخترم اگه فقط اینبار و دوشب ال دی بخورم که پریود بشم اشکال داره؟؟توروخدا کمکم کنید

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو طب سنتی جدی پیگیر شو الانم یه دوره بخور ،پربود شی

طب سنتی؟؟جواب میده؟

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28
طب سنتی؟؟جواب میده؟

اره حتما.. تازه بستر فراهم میشه تا بعد ازدواج و اقدام به بارداری دچار مشکل نشی امااااا جای معتبر برو گلم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اره حتما.. تازه بستر فراهم میشه تا بعد ازدواج و اقدام به بارداری دچار مشکل نشی امااااا جای معتبر برو ...

شما جایی رو میشناسی؟؟میدونی هزینه ش چقدره؟

نخوری بهتره من دختر خالم بخاطر قرصای ال دی و این قرص های پیشگیری قرص های اورژانس لوپوس گرفت و خون تو بدنش لخته میشه اگ داروهاشو نخوره نخورین لدفا

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
من میگم نخور.من خودم دو دوره خوردم تمام هورمونهام رو ریخت به هم.😑

آخه من همنجوریشم هورمونام بهم ریخته س واقعا از اینکه پریود نمیشم در عذابم احساس میکنم تمام کثیفی ها تو بدنم مونده

اره منم یه دوره خوردم.اشکالی نداره

چرا اخه میگی اشکال نداره من تو مسافرت نذاشتن بخورم تو نجف پریود شدم و کلی گریه کردم نخورین لدفا نکنین با خودتون اینکارو بعد ی جایی رفتیم مسافرت خوردم همش حالت تهوع داشتم بعد وقتی اومدم شبکه بهداشت شهرمون کلی مامانمن دعوا کرد

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
آخه من همنجوریشم هورمونام بهم ریخته س واقعا از اینکه پریود نمیشم در عذابم احساس میکنم تمام کثیفی ها ...

کاش ی دکتر بری.دیگ مگ اون بگه بخور که بازم من قبولش ندارم اما حرف دکتر وگوش بده سرخود نخور