2777
2789
عنوان

عربها

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 31 پست

https://www.p30rank.ir/?ref=1145042

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم خیلیا مجبورن این به کنار  یه عده خیلی ریلکس تو این سرما ول میچرخن  من نمیدونم سرم ...

نه بابا ميرن ريلكس بدون ماسك ميشينن لابى بيمارستان   واى من ٦ ساعت چپ چپ مرده رو نگاه كردم شايد خجالت بكشه خواستم برم نزديكش بهش بگم ماسك بزن ترسيدم گفتم اين كرونا متحركه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
نه بابا ميرن ريلكس بدون ماسك ميشينن لابى بيمارستان    واى من ٦ ساعت چپ چپ مرده رو نگاه كر ...

من که میگم اونایی که ماسک نمیزنن سالم ترن .یا حتی کمتر دستاشون رو ضدعفونی میکنن و میشورن بیشتر در امانن

یک عدد عمه فحش خور هستم😒

ربطی به عرب بودن نداره، هزار تا عرب واست مثال بزنم که شدیدا رعایت می کنن. 

انگلیس که میگن ویروس جدید شیوع پیدا کرده، با مردمش مصاحبه میکرد، یکی توی اون خیابون محض رضای خدا ماسک نداشت.

یا توی کشورهای دیگه... 

خیلیهاواقعارعایت نمیکنن.منه بدبخت چه کنم باخانواده شوهرم که هرچی میگم رعایت کنیدانگارنه انگار.من ریه هام نابوده دکترم گفته بگیری ازاونایی هستی که درجامیمیری.یه دختر19ماهه هم دارم.رک هم گفتم نیاین ولی بازبدون ماسک و....میبینی زنگ پایینوزدن اومدن بالا😭😭

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خیلیهاواقعارعایت نمیکنن.منه بدبخت چه کنم باخانواده شوهرم که هرچی میگم رعایت کنیدانگارنه انگار.من ریه ...

حرص نخور ازشون با فاصله بشین اگه کسی اومد .دیگه الان همه بیخیالی طی کردن 

یک عدد عمه فحش خور هستم😒
من که میگم اونایی که ماسک نمیزنن سالم ترن .یا حتی کمتر دستاشون رو ضدعفونی میکنن و میشورن بیشتر در ام ...

عموى من با كثيف كارياش جزو اولين نفراتى تو ايران بود كه كرونا گرفت  

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
حرص نخور ازشون با فاصله بشین اگه کسی اومد .دیگه الان همه بیخیالی طی کردن 

مثلاخواهرشوهروبرادرشوهرم توی اوج کرونارفتن شمال تابرگشتن یه سراومدن خونه ماولی من خبرنداشتم رفته بودبعدگفتن.جاریم عموش کروناداشته باهم توی یک مهمونی بودن.واقعاخسته شدم مگه من دلم نمیخوادبرم بیرون وخوش باشم ولی جلوخودمومیگیرم.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

دوست عزیز بهتر بود بحثو قومیتی نمیکردید 

برای احتمال بروز یک رفتار حتی تو دو عضو یک خونواده قضاوت کلی صحیح نیست چه برسه برای چند میلیون نفر انسان عضو یک قومیت. علت رفتار افراد به شخصیت و به تبع اون، طرز تفکرشون برمیگرده.

متاسفانه بعضی افراد تو موقعیتهای مختلف رفتارهای پرخطرو انتخاب میکنند که باعث صدمه به خودشون و دیگران میشه.

Null
مثلاخواهرشوهروبرادرشوهرم توی اوج کرونارفتن شمال تابرگشتن یه سراومدن خونه ماولی من خبرنداشتم رفته بود ...

این دیگه مقصرش همسرته و بی فکری اونا .یه مدت حالا رعایت حال شمارو باید بکنن دیگه چه بی مسوولیتن .اصلا درو وانکن والا

بعدشم خودت رو بسپار به خدا تا اونجایی هم که جاداره رعایت کن بقیشم دیگه فقط خدامیدونه .خیلیام بودن اصلا هیج جا نرفتن و حتی کسی رو هم ندیدن هرجام میرفتن با دوتاماسک و دستکش وشیلد ولی باز این ویروس رو گرفتن .انشااللهکه خطر ازت دور باشه فقط استرس رو از خودت دور کن.حامد رییسی تو یه کلیپش میگفت خیلیا از مثبت بودن تست کروناشون از ترسش دور ازجون میمیرن این بیماری فقط استرس فعالش میکنه حتی مریض های بدحال تر هستن که خووب شدن این بیماریو گرفتن .شما هم اگه خدایی نکرده یه موقع آب دماغت اومد سریع دستپاچه نشو خودتو ببند به داروگیاهی و تقویت سیستم ایمنی بدنت .نگران نباش 

یک عدد عمه فحش خور هستم😒
خیلیهاواقعارعایت نمیکنن.منه بدبخت چه کنم باخانواده شوهرم که هرچی میگم رعایت کنیدانگارنه انگار.من ریه ...

عزیزم تو قدم اول اروم باشید استرس از هر چیز دیگه بدتره و مستقیما باعث سرکوب سیستم ایمنی بدن میشه.

اگر با وجود تذکر باز هم میان واقعا ناراحت کننده است. 

با همسرتون با ارامش صحبت کنید تو این مورد باید پشت هم باشید در این صورت از هیچکس کاری ساخته نیست و نمیتونند خلاف نظر شما دونفر خونتون مهمونی بیان.ایشون باید قضیه با خونوادشون مطرح کنند و بهشون اطلاع بدن به خاطر شرایط سلامتی خاص شما و بخاطر سلامت نوزادتون تا برطرف شدن اوضاع کرونا، پذیرای مهمون از هر دو خانواده نیستید و از طریق تماس تلفنی و ویدیو کال میتونید با خونواده ها در ارتباط باشید.

اگر واستون مقدوره حتی اگر زنگ زدن پیشنهاد میکنم درو باز نکنید. اگر امکانش نیست اومدن بالا خیلی سرسنگین برخورد کنید تا متوجه ناراحتیتون بشن شاید تاثیر بزاره و به تصمیمتون احترام بزارن و دیگه نیان.

در هر صورت اگر اومدن رفتارهای پیشگیرانه هم انجام بدید.

خودتون حتما ماسک بزنید.

فاصله یک و نیم متریو باهاشون حفظ کنید

حتماااااا پنجره ایو باز بزارید که هوا خونه دایما گردش کنه و تهویه شه این مورد از همه موارد مهمتره.

بعد رفتن محلهایی که در تماس با دست یا لباسشون بوده با اسپری الکل ضد عفونی کنید

Null