2777
2789

سلام   من دوست دارم به خواسته هام و علایقم و نیازهام که مستقیم بهش میگم توجه نشون بده اما همیشه خودشو میزنه به اون راه.کمتر از یکسال هم هست که ازدواج کردیم.عادیه؟!  

نه عادی نیست،،،البته شاید اخلاقش جوری نمیتونه محبتش نشون بده،،،شوهر من با بوس و بغل و حرفای خوب،،اگه یه روزی این کارا رو انجام نده احساس میکنم سرد شده ازم انقدر که محبتش برام مهمه،،،به نظر من بهش بگو باهاش راحت باش بهش بگو به بغل و حرفای محبت آمیز نیاز دارم،،من که با شوهرم خیلی راحتم،

همسر من خیلی کم علاقه شو ب زبون میاره ولی تو کار خیلی بهم محبتشو نشون داده یا چیزهایی رو میخوره ک دوست دارم یا اگه غذا درست کنم کلی به به و چه چه میکنه 😁😁

البته ۵ سال ازدواج کردیم وگرنه ۶ ماه اول ازدواج عین سگ و گربه بودیم 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا ها همین که تو این شرایط سخت کار میکنن و زحمت می کشن خیلیه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

همین ک غذا درست کنم تعریف میکنه همین ک صبا قبل سر کار رفتن میاد بوسم میکنه 

قبل بیرون رفتن بوسم میکنه. 

در طول روز حدااقل یک بار میگه دوسم داره 

شب قبل خواب بوسم میکنه 

زنگ میزنه یرونه میگه چیزی لازم داری بگیرم. 

همین ک میره سرکار... 

دوست داشتن رو خیلی از مرد ها تو کاراشون نشون میدن.. منم دوس دارم همش بغلم کنه بوسم کنه ولی خب اون این کار نمیکنه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
همسر من خیلی کم علاقه شو ب زبون میاره ولی تو کار خیلی بهم محبتشو نشون داده یا چیزهایی رو میخوره ک دو ...

مشکل منم دقیقا همینه که راجع به هیچی نظر نمیده تازه خودمم بپرسم غذا خوبه میگه دستت درد نکنه میگم موهاامو کوتاه کنم میگه هر جور دوست داری خرید خونه رو کلا گذاشته به عهده من. شیر دستشویی خرابه 20 بار بهش گفتم یا خودت درست کن یا کسی رو بیار با این که وقت داشت اصلا محل نداد تا آخر سر بابام دلش سوخت اومد درست کرد. حتی لیوان چاییشو از تو اتاق نمیاره تو آشپزخونه و فقط از وقتی که میاد خونه سرش تو گوشیه یا هر روز تلفنی با مامانش حرف میزنه و امار زندگی و چیکارر کردیم رو بهش میده نیم ساعت

مشکل منم دقیقا همینه که راجع به هیچی نظر نمیده تازه خودمم بپرسم غذا خوبه میگه دستت درد نکنه میگم موه ...

خب ببین من مثلا همسرم یه سیب زمینی هم درست میکنه کلی تعریفشو میکنم کلی ازش تشکر میکنم واسه همین اونم یاد گرفته ک تعریف کنه و تشکر کنه مثلا یه نون میخره ازش تشکر میکنم 

مثلا بعضی وقتا غذا درست میکنم چیزی نمیگه خودم میپرسم غذا چطوره بگه خوبه بعدش میگم پس چرا هیچی نمیگی یا بعضی وقتا خودم از غذام تعریف میکنم ک وای چی غذایی درست کردم و کلی به به و چه چه میکنم 

خدایا شکرت 

بنده خدا ها همین که تو این شرایط سخت کار میکنن و زحمت می کشن خیلیه

قبول دارم واقعا شرایط سخته و استرس زا ولی اگر مثلا اون و خونوادش واسه زندگی ما 50 هزینه کرده باشن من 1000 کردم (نسبت میگم) یعنی دغدغه نداره ولی تمام مدت مادرش منت میزاره و تو همه چیز دخالت میکنه .فک میکنم این دست به سیاه و سفید نزدن تو خونه روهم مادرش یادش میده

خب ببین من مثلا همسرم یه سیب زمینی هم درست میکنه کلی تعریفشو میکنم کلی ازش تشکر میکنم واسه همین اونم ...

آره پیشنهاد خوبیه   مادربزرگ یه دوستام همیشه غذا که درست میکنه اخر سفره میگه دست شما درد نکنه خیلی خوب بود:)) حالا خودش درست کرده بودا . یاد همه میاره که ازش تشکر کنن

قبول دارم واقعا شرایط سخته و استرس زا ولی اگر مثلا اون و خونوادش واسه زندگی ما 50 هزینه کرده باشن من ...

اتفاقا خودت باعث شدی دست به چیزی نزده 

تمام خانواده های دختر ها که زندگی رو آماده میکنن برای داماد خودشون باعث میشن داماد فکر کنی چه آش دهن سوزیه و دیگه دست به سیاه و سفید نزنه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
آره پیشنهاد خوبیه   مادربزرگ یه دوستام همیشه غذا که درست میکنه اخر سفره میگه دست شما درد نکنه ...

منم همینجوری هستم هرچی درست میکنم میگم وااااای خوشبحالت عجب زن کدبانوی داری یا دستم درد نکنه عجب غذایی درست کردم 

خدایا شکرت 

اتفاقا خودت باعث شدی دست به چیزی نزده  تمام خانواده های دختر ها که زندگی رو آماده میکنن برای د ...

الان بنظرت چیکار میتونم بکنم؟ اگر مثلا خرید رو انجام ندم و بهش بگم اینا رو لازم داریم لطفا بخر میگه پس تو چیکار میکنی!!!

الان بنظرت چیکار میتونم بکنم؟ اگر مثلا خرید رو انجام ندم و بهش بگم اینا رو لازم داریم لطفا بخر میگه ...

یه دفعه ای نمیشه بندازی گردنش چون عادت کرده

مثلا قبل از اومدنش زنگ بزن بگو یادم رفته شیر بخرم بخر و بیا

فردا بگو یه پنیر فلان مارک بخر این سوپری نداشت

کم کم عادتشو عوض کن