2777
2789

سلام 

تاالان هرچی پول داده ازم گرفته 

اینم بگم خرج خانوادش هم بخاطر معلولیت باباش با اونه ولی روی باغ های باباش درآمد هست 

مثلا میاد 2 تومن بمن میده شاید 300 تومنش خرج کنم خودم 

بقیشو تا یچیزی میشه میگه کارتت بده 

حتی دیشب قند د جایی خونه باباشو با پول من داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر وقت پول میریزه ۵۰درصدش رو منتقل کن به یک حساب دیگه برای خودت. بگو هرج شد

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

مثل شوهره منه .ولی من خرجم بالاست ماهی یه تومن میریزه .آخرای ماه که کم میاره گاها میگه کارت رو میدی؟ منم میدم ولی کلی نق میزنم.اما من به جز این پس انداز دیگه دارم.اینو چون شوهزم میدونه نمیتونه پس انداز کنم کیف نمیده.واسه همین اینو خرج میکنم.ولی پس انداز مخفی دارم.وقتی میزم خرید مثلا پنجاه تومن خرید کنم میگم صد بکشه پنجاهش میره تو جیب بغلی و به این صورت ادامه میدم و سعی میکنم ماهی پونصد یا بیشتر کنار بزارم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

میوه های اونجا رو میفروشن درآمد بالایی داره

اوکی پس خرج خونه باباش از جیب شوهرت نیس گلم ک منتشو بذاری درواقع شمادارین از معلولیت پدرش سود میبرین! واس خودتم پولی ک بهت میده یا کارتتو خالی کن یا بریز روکارت خواهر یا مادرت بگو برات نگه دارن

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑

خب چ عیبی داره که خرج خونوادش کنه 

فکر کن خودت بودی کمک نمیکردی؟!

برای اینکه ازتم پول میگیره هر وقت میری خرید کنی نصف پول رو نقد کن و قایم کن براخودت بگو خرج شد

تو تاپیکای(دعوایی)و(داستان زندگی)تگم کنین🙂😉لطفاااااا🤑