2777
2789

سلام به همه خانوما من از چند نفر شنیدم که نباید برای بارداری اول و وسط و اخر ماه قمری و روز های چهارشنبه اقدام کرد اما مال من کلا روز های تخمک گذاریم تو همین روزهاست و هرماه همینطوری ثابت من باید چکار کنم از طرفی هم دوست ندارم بچه ناسالم داشته باشم لطفا کمکم کنین این ماه رو هم نمیخوام و از دست بدم🤔🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته بچه ناسالم میشه.‌.‌‌..‌بد به دلت راه نده...قدیمید مگه این چیزا حالیشون بود ....کارشونو میکردن و هر وقت گرفت که گرفت ...خوش بودن باهاش😃😅

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

با صدقه و توکل به خدا انجام بده

این‌ها فقط یکسری توصیه هست،واجب که نیستن!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

اینا برای احتیاط هست مثلا بچه هایی مادر بی خبر حامله میشه معلوم نیست دیگه چه وقت و چه ساعتی بوده به نظرم اصلا بهش فکر نکن و هر طور صلاح میدونی انجام بده تو بارداری زیاد مواظب باش خدا هم آنقدر سخت گیر نیست که گلم

نمیدونم خودم درسته یا نه اما اگر هم بخوام رعایت کنم نمیشه چون وسط ماه میشه دقیقا روز تخمک گذاری اصلا نمیشه رعایت کرد منم چند ماه تو اقدامم نشده این ماه قرص خوردم یکم امید دارم تا اینکه بهم گفتن به این روزا حواست باشه نمیدونم چیکار کنم

روزهای که قمر در عقرب باشه و شب چهارشنبه ،از نظر علمی ثابت شده که همون طور که در این روزها قطر ماه افزایش پیدا میکنه و جزر و مد میشه رحم زن هم در این روزها دچار تغییر میشه وقتی نطفه ای بسته بشه دچار تغییر کروموزمی و یا تقسیم سلولی میشه.شب چهارشنبه هم شب انعقاد نطفه اجنه است .انسان های که دچار سرع میشن و نقص بیشتر تو این شب ها نطفشون بسته میشه

دوستان لطفا کتاب معجزات قرآن را بخونین همه معجزات قرآن را ب صورت علمی ثابت کردن 

برای روزها و ساعت های مناسب انعقاد نطفه هم کتاب ریحانه بهشتی را بخونین یا سرچ کنید اوقات مناسب برای انعقاد نطفه میاد،من سر بچهام هم برای زمان نزدیکی و هم آداب ایام بارداری خیلی رعایت کردم شکر خدا بچهام عالین