راستش من هرکسی رو میبینم بعد زایمان بخاطر شیردهی وزایمان لاغر شده خیلی زیاد حسودیم میشه مخصوصا کسایی ک زایمان میکنن اصلا هیکلشون بهم نمیخوره نگین رژیم میگیرن و....بخدا دیدم بدون هیچ رژیمی عالی هستن .من ن تنها در زمان شیر دهی ب پسرم لاغر نشدم بلکه الانم بدتر شدم بخدا انگار سه تا زایمان داشتم از بس شکمم بزرگ شده پهلوم ها زده بیرون انگار ۵ ماهه حاملم.الانم ۲ سال ۵ ماه از زایمانم میگذره من هی چاق میشم وزن قبل بارداری ۵۲ بودالانم ۶۵،۵ هستم با کلی شکم وپهلو.توی بارداری تا ۷۲۵۰۰ رسید وزنم.
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سه سالگی چیه بابا سه ماهه مثل قبل بارداری میشن خوش شانسها😁
اره بخدا عروس عموم ک شکمش چسبیده ب کمرش اینقدر خوش هیکل مونده بعد دوتا زایمان فقط شکمش ترک داره وگرنه خیلی عالی ،،اصلا ۹۷ درصد فامیل وهرکس دیگه میبینم عالی هستن ولی من با یک زایمان ب این وضع رسیدم همش میگم اگه یکی یا دوتا بچه دیگه بیارم کلا رسما بشکه میشم البته اگه اینطور ادامه بدم شاید چند وقت دیگه ب ۸۰ کیلو برسم
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اما کلا قبل ازدواج و تا قبل بارداری ورزش میکردم کوهنوردی دومیدانی
اراده کنی همه چی میشه مثل سابق
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم