2777
2789
عنوان

دخترا توروخدا اینجوری نکنید

997 بازدید | 46 پست

بخدا هرکی که دکتره یا دانشجوی دکتراس ادم خوبی نیس لزوما 

یه همکلاسی دارم پسره کلا به هول بودن و دختربازی و پارتی و کردان و مشروب و اینا معروفه 

بعد با یه دختری دوس شده دختره نمیدونم چی میخونه ولی انقددد خودشو میکشه برا اینکه با این عروسی کنه 

برداشته برای پسره گوشی خریده ساعت خریده انقددد زیر پستای این پسره قربون صدقه میره پسره حداقل محض رضای خدا یه جواب هم به کامنتای دختره نمیده . 

نمیدونم حالا شنیدم میخواد بره خاستگاری ولی نرفته هنوز 

ولی اینجور که من میبینم بنظرم دختره فقط برا اینکه تو فامیل بگه شوهرم دکتره اینجوری به این چسبیده وگرنه تو دانشگاه خودمون هیچکدوم از دخترا به این پسره محل نمیدن  

از نظر ظاهری هم دختره سرتره. 

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا مگه بچم. بشخصه معتقدم آدم پخته با این معیارها دنبال همسر مناسب نمیگرده

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اعتماد بنفس نداره دختره، همین مونده بود به پسرا خودمون رو بکشیم 😏اونم با یه مدرک دکترا که کم مونده همه بگیرن 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
شایدم عاشق شده  ان شاءالله همه عاقبت بخیر شن و هیچکس از سر شهرت ازدواج نکنه🙏🙏🤲

انشاالله😇

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
نه بابا مگه بچم. بشخصه معتقدم آدم پخته با این معیارها دنبال همسر مناسب نمیگرده

سنشون کمه پسره ۲۴سال دختره احتمالا کمتره

غالب دخترا همچین باد هایی دارن نمیشه کاریش کرد ضررش روهم می بینن فقط بعضیا هستن که گول تحصیلات و ظاهر رو نمیخورن که این جور دخترا هم کمن به عنوان دوست هم بسختی پیدا میشه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant