2777
2789
منظورت ریداکت هست؟

یعنی چی

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

ریداکت یعنی کم کردن جنین.مثلا در چند قلویی برای حفظ جان مادر و جنین های دیگه یکی دوتاشو ریداکت میکنن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
یعنی بخاطر سلامتی خودتون مجبور به سقط شدید یا جنین مشکل داشته که سقط کردید

من با ای وی اف ۴ قلو باردار شدم ولی دکترها گفتن خیلی خطر داره و بچه ها نمیمونن تو هفته ۱۲ دوتاشو ریداکت کردن دو تا دیگه موند ولی متاسفانه اونا هم هفته ۲۴ زایمان زودرس کردم از دست دادم.دیگه هم هر چی ای وی اف کردم نشد که نشد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من با ای وی اف ۴ قلو باردار شدم ولی دکترها گفتن خیلی خطر داره و بچه ها نمیمونن تو هفته ۱۲ دوتاشو رید ...

انشالله که ایندفه میشه راستش من سال 97 باردار شدم و متوجه شدم مشکل قلبی دارم ولی خداروشکر. تونستم زایمان کنم دکترا گفتم که دیگه نباید باردار شم منم جلوگیری طبیعی داشتم که دوماه گیش ناخواسته باردار شدم ولی دکترا گفتن که بخاطر قلبم باید سقط کنم و مجبور شدم سقط کنم خیلی بده بعصی وقتا یادم میاد ناراحت میشم

انشالله که ایندفه میشه راستش من سال 97 باردار شدم و متوجه شدم مشکل قلبی دارم ولی خداروشکر. تونستم زا ...

اشکال نداره عزیزم به خاطر سلامتیت بوده.دیکه مواظب باش باردار نشی

اشکال نداره عزیزم به خاطر سلامتیت بوده.دیکه مواظب باش باردار نشی

آره خیلی دوست داشتم نگهش دارم ولی خب دکترا تایید کرده بودن انشالله شمام یدفه بفهمی بارداری بدون هیچ چیزی و بارداری سالمی داشته باشی و نینی ناز خدا بهت بده

آره خیلی دوست داشتم نگهش دارم ولی خب دکترا تایید کرده بودن انشالله شمام یدفه بفهمی بارداری بدون هیچ ...

قربونت عزیزم برام دعا کن.دیگه سنم داره میره بالا ۳۷ سالمه

قربونت عزیزم برام دعا کن.دیگه سنم داره میره بالا ۳۷ سالمه

توکل به خدا اگه خدا بخاد همه چی درست میشه من با اینکه 18 سالم بود که برای بارداری اقدام کردم 2 سال طول کشیده هرکاری کردم تا خدا خودش خاست ولی اونو خحتی فکرشم نمیکردم... هرچی خدا بخواد انشالله برات خیر باشه

توکل به خدا اگه خدا بخاد همه چی درست میشه من با اینکه 18 سالم بود که برای بارداری اقدام کردم 2 سال ط ...

ممنون عزیزم توکل به خدا