2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام برای خرج خانه

1659 بازدید | 53 پست
سلام دوستان من ده ماهه که ازدواج کردم خداروشکر درآمد شوهرم خوبه ولی چون میخوایم پس انداز کنیم برای خرید ماشین و پول پیش خونه و ... مجبوریم که صرفه جویی و پس انداز کنیم به شوهرم گفتم 250 تومن بده به من برای خرج خونه حالا کم آوردم موندم چطوری با 250 تا سرماه سر کنم البته تا الان هیچی خرج نکردم ولی امروز که حساب کردم دیدم کم میارم شما خونه رو با چقدر و چطوری مدیریت میکنید؟
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا الان خیلی راحت خرج میکردم اصلا سرم تو حساب کتاب نیست الان یه کم حساب کردم دیدم تا سر ماه کم میارم نشستم گریه کردم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
250ک خیلی خوبه من باکمترم سرکردم فقط کافی هزینه اضافی حذف وازبین ضروری هااولویت بندی بشه
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
الان تو خونه هیچی گوشت نداریم اگه 100 تومن بخوام به گوشت بدم و دکتر خودم هم 50 تومن 36 هم قبض هیچی دیگه تهش نمیمونه
مگه با ۲۵۰ میشه ۳۰ روز یه زندگی دو نفره رو چرخوند! زیادی داری سخت میگیری
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
شوهرم دو جا کار میکنه یه کارتش دست منه که همه درآمدو پس انداز میکنم یه شرکنتی هم کار میکنه که تقریبا 2 تومن درآمدشه از این 2 تومن 1 تومن وام و اجاره و... میشه 250 مال خونه 750 هم تو حساب خودش
البته تقصیر خودم شد هی گفتم مگه دو نفر چقدر خرج دارن خرج خونه با من الان نمیخوام بفهمه هنوز هیچی نشده کم آوردم