یخ۷۵ مدیر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 عنوان تقویم چینی تا چه حد واقعیت داره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 110 پست من از رو تقویم چینی که تو برنامه بارداری بود سن مادر و محدوده زمانی شروع بارداری رو خواست منم وارد کردم محاسبه کرد و اعلام کرده که بچه من دخترهمیتونم اعتماد کنم به این تقویم یانه یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕 1399/10/03 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marefat70 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 41270 از ۱۲مهرتا ۱۱آبان حساب کنین شما سنتو بگو یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 سنتو بگو ۲۴ یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
لیناجونی عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3151 من تهوع ندارم درد دارم دستام خشکه به راست میخوابم سینه چپ بزرگتر شوری دوست دارم یکم شیرینی هم دوست د ... خانوما توروخدا منو بگین لیناجونی سایت هستم میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 سنتو بگو البته من ۲۲آبان رفتم سونو گف ۶هفتمه یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
nicequeen عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4532 ممکنه اشتباه حساب شده باشه؟ نه چندتا از بچه های اینجا هم گفته بودن تو تقویم چینی مال من دخترمیشه
لیناجونی عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3151 البته من ۲۲آبان رفتم سونو گف ۶هفتمه اخی منم ۲۴ سالمه ۱۲ هفته ام مث همیم لیناجونی سایت هستم میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 خانوما توروخدا منو بگین بعضیا میگن هرکی شیرین دوست داشته باشه دختره ولی خواهرشوهرمن سر دختر آی ترشی جات میخورد آلبالو تررررش یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 اخی منم ۲۴ سالمه ۱۲ هفته ام مث همیم عه😍تویه شب اتفاق افتاده انگار😂منم ۱۲هفتمه یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
لیناجونی عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3151 بعضیا میگن هرکی شیرین دوست داشته باشه دختره ولی خواهرشوهرمن سر دختر آی ترشی جات میخورد آلبالو ... علایم دیگه ام هم گفتم . خودم حس میکنم دختره لیناجونی سایت هستم میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
مهربان_هستم عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2736 من تهوع ندارم درد دارم دستام خشکه به راست میخوابم سینه چپ بزرگتر شوری دوست دارم یکم شیرینی هم دوست د ... ربطش به لاغر شدن شوهرت چیه؟
لیناجونی عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3151 عه😍تویه شب اتفاق افتاده انگار😂 منم ۱۲هفتمه 😂😂😂 نی نی هامون با هم بدنیا میان لیناجونی سایت هستم میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 علایم دیگه ام هم گفتم . خودم حس میکنم دختره ان شاءالله هرچی خدا بخواد یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 😂😂😂 نی نی هامون با هگ بدنیا میان 😍😍😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
لیناجونی عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3151 ربطش به لاغر شدن شوهرت چیه؟ نمیدونم گفتم شاید ربط داره😂😂 لیناجونی سایت هستم میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون