2777
2789

قشنگ میتونم بگم امروز یه سکته خفیف موقع کارت کشیدن زدم

موهامو کوتاه کردم مدل باب(مصری)و آمبره بالیاژ

حالا جدا ازینکه من بلوند میخواستم و برام دودی دراورد

با کلی ناراحتی وقتی خواستم کارت بکشم قیمتو گفت برگا ریخت

پوووووونصد و شصت هزارتومن☹😑

موهام خیلی کوتاه بودن اصلا فکرشو نمیکردم انقدر گرونش کنه😂😂

حالا جدا از ناراحتی اینکه رنگی ک میخواستم اصلا درنیومد ناراحتی پولمم اضاف شده

من داااار میمیرم کمککککککک

شما قیمتا دستتونه بگید گرون گرفته یا نه؟؟

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)

والا خیلی خوببوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه نوبت رزرو کنی مگه قیمت نمیگیری؟؟

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
نه عزیزم خوب گرفته ازت

موهام خیلی کوتاه بودن پونصد واقعا خوبه؟؟

اخه پارسال رفتم جای دگ موهامم دوبرابر الان ۳۰۰ گرفت اصلا فکرشو نمیکردم انقدر بگه😂

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)

خب قبول نمیکردی اون رنگو عزیزم 

من اخرینبار و اولینبار که بیرون موهامپرنگ کردم دوسال پیش براروزعروسیم تو ارایشگاه بود

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...