2777
2789
عنوان

۳ روز خونه جاریم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 27 پست

حالا برعکس من میرفتم خونه جاریم سه کیلو کم میکردم، بس که خوابالوووووعه صبحونه ساعت 2ظهر میخوره نهار 7غروب شامم 1شب، اصلا شب و روز رو آدم قاطی میکنه خونشون، از وقتی بچه م غذا خور شده دیگع نرفتم شب بمونم.. 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری خونه جاری میمونی😐😐😕😕من خیابون میمونم خونه جاری نمیرم بمونم

بستگی ب ادمش داره ما ۴ تا جاریم بااین خیلی خوبم خداروشکر جفتمون باهم راحتیم خاکی هستیم کلاس نمیذاریم واسه هم غذای شب مونده میخوریم اشکنه میخوریم ناهار شام دیر بشه غر نمیزنیم‌بهمون برنمیخوره کلا باید دوطرف باهم بسازن دیگ. جاریم مارو میذاشت میرفت میخابید میگف خیلی خوابم‌میاد من بهم برنمیخورد دیگ دوسداشتم راحت باشه بحاطر من از خوابش نزنه خستگی تو تنش بمونه

۶ ساله عروسی کردم ۵ تا جاری دارم خونه ۳ تاشون تا حالا نرفتم اون یکیا هم همون ادل یک بار پاگشا رفتم عقط یکیشون تا حالا خونم اومده بهد شما سه روز میری خونه جاری؟؟؟ مگه جاری فامیله؟؟ بعدم کاه از خودت نیست کاهدون که از خودته کمتر میخوردی 

۶ ساله عروسی کردم ۵ تا جاری دارم خونه ۳ تاشون تا حالا نرفتم اون یکیا هم همون ادل یک بار پاگشا رفتم ع ...

چرا اینجوری میگی چرا جاری فامیل نباشه من جاریم خیلی خوبه ساده بی شیله پیله عید ک قرنطینه بود من ی هفته خونشون موندم بزور اومدم خونه چند روز بودم باز انقد زنگ زدن ک دوباره برادرشوهرم اومد دنبالمون بردمون چون پلاک ماشین ما شهرستان بود نمیتونستیم تکون بدیم از جلو در رفتارشم عالی بود تو این چند وقت من خیلی زود بهم برنمیخوره اونم باهام احساس راحتی داره 

حالا برعکس من میرفتم خونه جاریم سه کیلو کم میکردم، بس که خوابالوووووعه صبحونه ساعت 2ظهر میخوره نهار ...

جاری من همیشه غذا تو یخچالش هس همیشه میگ خودت یا بچت گشنه شد من خواب بودم برو بردار تنقلات و میوه رو میز غذاخوری میذاره ک اگ‌گشنمون شد خودمون برداریم تو کابینت نمیذاره ک روم‌نشه بردارم. امشب بهش گفتم واسه پسرم ی بستنی بده گفت چ عجب تو گفتی یچی بده همش باید اصرار کنم یچی بخورین

چرا اینجوری میگی چرا جاری فامیل نباشه من جاریم خیلی خوبه ساده بی شیله پیله عید ک قرنطینه بود من ی هف ...

نمیدونم من خودم دوست ندارم با جاری قاطی بشم حتی با یکیشون دو تایی تو یه شهر غریبیم هیچ کس از خانوادهامون نیست ولی رفت و آمدی باهاش ندارم با دوستام راحت ترم

نمیدونم من خودم دوست ندارم با جاری قاطی بشم حتی با یکیشون دو تایی تو یه شهر غریبیم هیچ کس از خانواده ...

خو شما اخلاقت اینجوریه دیگ منو جاریمم جفتمون از مادرامون دوریم داداشامون هستن باز جاریم دوست و رفیق زیاد داره ولی بازم هوای منو زیاد داره