2789
عنوان

توروخدا قسم دختراتون کوچیکی ازدواج نکنن اصلا ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 159 پست
حالا اینو بهشون بگی 😐میخورن آدمو😂میگن حسود  

خودشونم ميدونن حقيقته بهرحال مهمم نيست

اونا اون سبك زندگيو دوست داشتن و راضين ولي اينكه ترويج ندن بهترين كاريه ك ميتونن بكنن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطالعه هم اجازه نمیدن ؟

قبلا کتابخونه میرفتم الان شبا ۳_۴ساعت تایم ازاد دارم اگر بیکار باشم کتاب میخونم یا فیلم میبینم یا نی نی سایت

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
اره خب نگفتم که تنها مسئله هس ولی اصلا قابل چشم پوشی نیس

درسته

ولي ايني ك داشتيم راجبش صحبت ميكرديم تمام زندگيش و ايندش و عقلش دست همون احساسشه كه اونطوري جار زد و گفت نميتونه كنترل كنه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دقیقا  چرا انقد گیر میدن به سن ازدواج  خب هر کی خودش برا زندگیش تصمیم میگیره

اره واقعا 

بعضیا همچین میگن ما زود ازدواج نمیکنیم انگار خواستگار ریخته پشت در

من از خودم حساب میکنم هرکی میپرسه بچه نمیاری میگم ن زوده بابا هرکی زوده بچه میاره عقل نداره خودشو میندازه تو دردسر جوونیشو هدر میده ولی درحالی میخوام ولی خوب نمیشه هنوز

اینم داستان خیلیا از مجردهاست

لا إله إلّا اللّه
درسته ولي ايني ك داشتيم راجبش صحبت ميكرديم تمام زندگيش و ايندش و عقلش دست همون احساسشه كه اونطوري ج ...

میفهمم سنش هم سن حساسیه خب ولی عقل اولویته که بهترین راه انتخاب کنه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بنظر من دختر اول باید به سن قانونی برسه اگه خواست دانشگاه بره نخواست پی یه هنری بره تا۲۲سالگی مطالعه ...

من با چنتاشون صحبت كردم گفتن اهل درس نبوديم شوهر كرديم

يعني ازدواج رو يجور هنر ميبينن

قبلا کتابخونه میرفتم الان شبا ۳_۴ساعت تایم ازاد دارم اگر بیکار باشم کتاب میخونم یا فیلم میبینم یا نی ...

هدفمند کتاب بخون 

مسافرت خوبه

توی مطالعه سفر کن

کتابدار اشوییتس رو بخون 

مثلا من چکار کنم خیلی چیزا دست من نیست من که نمیتونم تنهایی مسافرت برم منو میکشن توی خانواده سنتی و ...

فک میکنن اینجا خارجه مام هر شب مهمونی و پارتی میریم کیف دنیا رو میکنیم یادشون رفته اینجا ایرانه خود من تو شهر کوچیکی هم هستم حتی تنهایی بیرونم نمیرم کاملا احساس تنهایی میکنم از طرفی نیاز عاطفی شدید و نیازهای دیگه 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
دقیقا  چرا انقد گیر میدن به سن ازدواج  خب هر کی خودش برا زندگیش تصمیم میگیره

چونکه عقل ندارن تصمیمشون باعث گند زدن تو اعصاب خانواده و افتضاح کردن وضع جامعه میشه

الان یکی از کارگرای مغازه بابام دخترش هجده سالشه ازدواج کرده یه بچه یک ساله هم داره! تو دیگه حساب کن چندسالگی شوهرش دادن

حالا همش زنگ میزنن به بابام که بیا واسطه شو اینا دارن با یه دختر یک ساله طلاق میگیرن چرا؟ چون وقتی ازدواج کردن خام بودن الان پشیمون شدن ( با یه بچه!!!)

حالا بابای من میگه دخترم سه ساله از بچه تو بزرگتره یه خواستگارم راه نداده چه برسه به طلاااق! من باید برای تو چیکار کنم؟ اول از همه از بی عقلیه خودتون بوده

فک میکنن اینجا خارجه مام هر شب مهمونی و پارتی میریم کیف دنیا رو میکنیم یادشون رفته اینجا ایرانه خود ...

بخدا جرات ندارم یه ذره لباسم کوتاه باشه صدتا حرف پشت سرم درمیاد بزور نفس میکشیم

ازدواجم مثل بچه دارشدنه ی زمانی میگیم ما ازدواج نمیکنیم زوده بچه دارنمیشیم زوده بعد که میخوایم اتفاق ...

چه حرف عجیبی 

واقعا هیچکس از مجرد بودن لذت نمیبره؟ 

من بهترین دوران زندگیم دانشگاه بود

از ازدواجم راضیم ولی اون بی خیالی و فراغ بال .. 

بی مسئولیتی،  زمان برای هارت و پورت... رسیدن به اینکه بفهمی شعار میدادی و .... همه توی اون دوران بود  

هدفمند کتاب بخون  مسافرت خوبه توی مطالعه سفر کن کتابدار اشوییتس رو بخون

من دلم هیجان میخواد تنوع میخوام زندگیم خیلی یکنواخته

من دلم هیجان میخواد تنوع میخوام زندگیم خیلی یکنواخته

میفهمم سختته عزیزم

نمیدونم چند ساله ای 

ولی با درس و شاغل شدن دامنه آزادی ات بیشتر میشه

و با کسب مهارت های اجتماعی میتونی انتخاب های عاقلانه داشته باشی