2777
2789

کدوم منطقه لباس ارزون داره ؟منظورم اینه جین بفروشن؟

یا همون عمده فروشی؟

حالا عمده هم نبود فقط چیزاش ارزون باشه

هرکی میدونه بگه لطفا ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار کجا کدوم منطقه

اومدی ترمینال مترو سوار شو. ایستگاه پانزده خرداد پیاده شو. از همون بغل ایستگاه مترو بازار شروع میشه. ولی خب الان دیگه همه جا گرون شده. مگر اینکه عمده خرید کنی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
زیر .یا راحتی و خونگی و شال و روسری همه چی سرمایم فعلا زیاد نیست

همون بازار  برو  ولی اگر نمیشناسی  سختت میشه داخلش بری  باید با یه کسی که بلده بری داخلش خیلی تو هم و همه گم میکنی 

اگه کسی میدونه تاناکورا کجا میشه خرید  گه لطفاااا

خیابان آذربایجان کلا تاناکوراس

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

بازار بزرگم همچین با جاهای دیگه فرقی نداره. همچی گرونه. 

اگه عمده میخوای برو سمت کویتیاا عمده اونجا ارزون میوفته. 

وگرنه فکر نکن بری بازار تک فروشیش فرقی با جاهای دیگه بکنه

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست