2777
2789

سلام شما عکس رنگی گرفتید 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله با ببهوشی رفتم ۷۰۰ تومن شد و دردی حس نکردم خوب بود

تماس گرفتی وقت گرفتی عزیزم 

چیزی لازمه ببرم 

میشه هر اطلاعاتی داری بهم بگی خیلی استرس دارم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
تماس گرفتی وقت گرفتی عزیزم  چیزی لازمه ببرم  میشه هر اطلاعاتی داری بهم بگی خیلی استرس دا ...

اگر بیهوشی رو انتخاب کردی که اصلا استرس نگیر یه بیهوشی کوتاهه یعنی ۵ دقیقه

فقط آب میوه شیرین و ننوار بهداشتی ببر با خودت 

زنگ بزن وقت بگیر بگو بیهوشی خودشون راهنماییت میکنن فقط استرس نگیر من خودم یکهفته خواب نداشتم ولی هیچی نفهمیدم چون بیهوش بودم 

استرس نگیرو راحت برو 😊😊😊

اگر بیهوشی رو انتخاب کردی که اصلا استرس نگیر یه بیهوشی کوتاهه یعنی ۵ دقیقه فقط آب میوه شیرین و ننوا ...

دقیقا مث خودتم انقدر حالم خرابه 

پس میرم بیهوشی  قبلشم  ازمایش اینا میگیرن 

دقیقا مث خودتم انقدر حالم خرابه  پس میرم بیهوشی  قبلشم  ازمایش اینا میگیرن

اگر بیهوشی بخوای بری بهت میگه که برو یه آزمایش cbcو cprفک کنم دقیق نمیدونم که همون تست کرونا هست رو بیرون بدی بعد با جواب همون روز بری که بیهوشت کنن

اصلا نگران نباش با بیهوشی هیچی متوجه نمیشی

اگر بیهوشی بخوای بری بهت میگه که برو یه آزمایش cbcو cprفک کنم دقیق نمیدونم که همون تست کرونا هست رو ...

خونه هردوتاش دیگ 

ابن سینا بودی عزیزم 

ممنون از دلگرمیت 

آره ابن سینا بودم زنگ بزن وقت بگیر خودشون راهنماییت میکنن الکی استرس نده به خودت

زنگ زدم گرفتم ولی چیز خاصی نگفتن که ازمایش باید بدم یا ن