2777
2789
عنوان

کسی بوده گفتن حاملگیش پوچ بوده بعد پوچ نبوده?

| مشاهده متن کامل بحث + 14905 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي سر دخترم بد ويار داشتم ميمردم و زنده ميشدم از شدت استفراغ و توي دوماه اول ٤كيلو وزنم كم شد

ولي بعدش وزنم هي بالا رفت و دخترم ٤١٠٠كيلو بود

بعدش توي ٣سالگى دخترم باردار شدم كه توي ٨ هفتگى به خاطر تشكيل نشدن قلب دفع شد و كورتاژ شدم(البته اينجا هيچ علايمي از بارداري مثل تهوع و حساسيت سينه ها و سر درد و ... نداشتم)

الان دخترم ٦سالشه باز باردار شدم فقط صبحا خوبم

عصر به بعد حالت تهوع و خستگى ميگيرم

ولي انقد ميترسم برم دكتر كه حد نداره الان ٨هفته ام به شدت شكمم جلو اومده حس ميكنم دوقلو هست

ولي چون ميترسم بگه قلب نداره و اينا نميرم دكتر

تا حرف از صداقت شد، صدا قطع شد...
ولي سر دخترم بد ويار داشتم ميمردم و زنده ميشدم از شدت استفراغ و توي دوماه اول ٤كيلو وزنم كم شد ولي ...

عزیز دلم ... چه تپل خدا حفظش کنه ... حق داری منم الان پشیمونم زود رفتم دکتر ولی فک کنم شما دیگه باید بری شایدم یه داداش مثه ابجیه تپلش داره میاد

خدا ان شاءالله یه بچه دیگه بهت بده عزیزدلم .... برای من میگن بچه نیست مگه میشه جسم زرد باشه ولی بچه ...

خدا بهم دوقلو بخشید گلم 😍انشاللا قسمت شما بچه سالم و صالح فعلا تا ۹ هفته صبر کن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
شیاف پروژسترونمو ادامه بدم به نظرتl?

ببین عزیزم من سقط مکرر  داشتم دکترهای ناشی تا قبل هفته هشت شیاف تجویز میکردن و این یعنی محبوس کردن جنین و زخیم کردن دیواره رحم و سقط سخت که ممکنه کار به کورتاژ هم برسه. ولی اخر سر یه دکتر باسوادی پیدا کردم که بهم گفت عزیز من جنینی که تا قبل هشت هفته نمونه یعنی یه نقصی داره پس بزور محبوسش نکن تا قبل هفته هشت  نباید پروژسترون استفاده کنی و بعدش که صربان قلب روئیت شد تا ۱۶ هفته میتونی استفاده کنی از شانزده به بعد اگه خطری باشه پروژسترون تزریقی استفاده میکنی پس اگه زیر ۸ هفته هستی استفاده نکن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣