2777
2789
عنوان

چطوری بمادرشوهرم بگم ناراحت نشه؟

338 بازدید | 37 پست

دوساله در ازای دریافت پول بچهام نگه میداره. و این اواخر همش دورهمی و مهمونی و عروسی میرفت میگف این کرونا الکیه شمام الکی حساسین☹️🥶منم اعصابم از دستش خورد شد یه پرستار گرفتم. که میدونم رعایت میکنه. میشناسمش 

حالا نمدونم چطوری بهش بگیم که دیگه نیاد.؟که بهش برنخوره. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش میزنین تورو خدا دعاتون میکنم😭😭

من تو چشمای شوهرم دنیامو میبینم🙈🙈الهی فدای شوهرم و زندگی ک هر روزش با نفسای عشقم شروع میشه بشم❤❤عاشق شوهرم و زندگی هستم کواسم ساخته🙈🙈خداروشکر واسه خوشبختی که خدا بهم داده🙈❤واسه همتون آرزوی رسیدن به عشقتونو دارم و دلی پر از عشق و وفاداری و زندگی سرشار از محبت🙈🙈❤❤

بگه مادرجون فدات شم من از اولم خیلی ناراحت بودم که شما زحمتتون زیاد میشه ما فلانی ( همسرت) گفتیم آخه چه کاریه بچه کوچیک مامان دیگه الان باید حال زندگی رو ببره خسته میشه گشتیم یه پرستار پیدا کردیم که مزاحم شما نشیم

بگو میبرمشون خونه مامانم دیگه ننیخوام بهتون زحمت بدم یه سرویس طلا هم به پاس قدردانی از نگهاداری بچه ...

مادر شوهر خودشون پول میگرفتن بچه ها رو نگه میداشتن با یه پرستار فرقی نداشته . سرویس میخواد چکار . الان صدتا ریپلای میشی میخورنت🤣🤣

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
والا هرجور بگین برمیخوره ا ظاهرا چاره ای نذاشته براتون دیگه

بخدا تو این کرونا کاری نبود که نکرده باشه. 

برادرشوهرم عروسیی گرفت همه رفتن الا ما. 

تا دوهفته خونمون نزاشتم بیاد. مرخصی گرفتم نشستم توخونه چون کسی نبود بچهام نگهداره. 

بعد باز رفتن دورهنی و مهمونی و همه شم میگف نمیرم ولی بقیه میگفتن اونجا بوده اینجا بوده. گفته کسی نداره بده بچه شو نگهداره. مجبوره اخر خودم نگهدارم. 😶

شب یلدا. یلدایی رفتن با 50ننفر.الانم برادرشوهرام همش خونش میرنو میان. شب یلدا انقد گریه کردم از دستش که خدامیدونه. شوهرم زنگ زد بگه نری جایی. از قبل غروب رفته بودن

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
بگو میبرمشون خونه مامانم دیگه ننیخوام بهتون زحمت بدم یه سرویس طلا هم به پاس قدردانی از نگهاداری بچه ...

با پولایی که بهش دادم تو این دوسال دوتا النگو برا خودش خرید

بگو مادر جان نیازی به زحمت نیس یه مدت به خودتون استراحت بدید من پرستار بچه میگیرم 

وای انقد عصبیم کرد که دنبال پرستار غریبه رفتم. بخدا هرمناسبت میشد هدیه میخریدم براش. اخریا روش داشت باز میشد که چرا اینو میخری اونو میخورین اینا چیه خریذین 

چون میاوردیمش خونمون. و خونه اون نمیرفتیم